Concert incendiar HI-Q in Tequila Bowling din Brasov

Concert incendiar HI-Q in Tequila Bowling din Brasov

0 78

Odata cu revenirea in formula initiala – Dana, Florin si Mihai din trupa Hi-Q au plecat intr-un turneu national, intitulat „Inca o data”, pe care au ales sa-l incheie la Brasov.
Cei trei au sustinut un concert incendiar in acest week-end, in Tequila Bowling. Toti invitatii si participantii s-au distrat si s-au simtit mandri de brasovenii lor care au stiut dintotdeauna cum sa creeze atmosfera.
Dana, Florin si Mihai abia asteptau sa revina in concert, la Brasov. Ideea de a porni intr-un turneu prin tara le-a venit imediat dupa succesul de care s-au bucurat odata ce au lansat, la Europa FM, piesa „Inca o data“.
Acestia au cantat atat noua piesa, cat si cele mai indragite melodii ale trupei Hi-Q. Pe scena au urcat, de fapt, noua persoane: 5 instrumentisti, doua fete care ii vor sustine vocal, Dana, Florin si Mihai.
„Acum ne aflam in formula completa. De-a lungul celor sapte ani, baietii au adunat experienta, au investit in timp si in oameni si au pus bazele unui brand solid. Pe tot parcursul acestor ani, pentru mine a lipsit ceva din punct de vedere profesional, iar de cand ne-am reunit am realizat ca Mihai si Florin au fost elementele care au stat la baza linistii mele. In acest moment, Hi-Q se afla in cea mai buna formula“, marturiseste Dana Nalbaru, citata de cotidianul Adevarul.
Va reamintim ca trupa HI-Q a revenit la vechea formula care i-a consacrat odata cu revenirea solistei Dana Nalbaru.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.