Concert Goran Bregovic la Brasov

Concert Goran Bregovic la Brasov

0 196

Goran Bregovic si orchestra de Nunti si Inmormantari –? ”Weddings and Funerals” desfasoara un turneu in Romania, pentru promovarea ultimului album aparut in 2002 cu titlul “Tales and Songs from Weddings and Funerals“. In data de 9 mai 2007, ei se vor afla la Brasov, la Sala Sporturilor, incepand cu orele 21.00.


Pe ultimul album, promovat in cadrul acestui turneu, se regasesc melodii precum: “Hop Hop Hop”, “Tale I (Grave Disperato)”, “Aven Ivenda”, “Sex”, “Tale II [Adagio Poco Febrile]”, “Maki Maki”, “Tale III [Lento Arabesco]”, “So Nevo Si”, “Cocktail Molotov” etc.


?


Nascut la Sarajevo, Goran Bregovic a pus bazele primei trupe la 16 ani. Dupa zece ani de muzica rock, Bregovic a renuntat la acest gen pentru a se dedica stilului care l-a facut cunoscut in intreaga lume: o combinatie de ritmuri traditionale balcanice cu sonoritati rock. Celebritatea o datoreaza mai ales colaborarii cu regizorul Emir Kusturica. Goran Bregovic a compus coloana sonora pentru mai multe dintre filmele lui Kusturica, printre care ”Arizona Dreams”, ”Underground”, ”Vremea Tiganilor” sau ”Regina Margot”.


Laura Moise

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.