Concert de Revelion 2011 in Biserica Neagra

Concert de Revelion 2011 in Biserica Neagra

0 185

Brasovenii care vor ca la cumpana dintre ani sa aiba parte de un cateva acorduri de muzica adevarata, sunt asteptati sa asiste la concertul extraordinar care va avea loc in Biserica Neagra.
Cei care vor alege sa-si petreaca aici ultimele clipe din an, vor asculta arii cunoscute semnate de compozitori celebri.
Melomanii brasoveni sunt invitati vineri, pe 31 decembrie, de la ora 12.00, la mult asteptatul concert „La cumpana dintre ani” organizat de Parohia Brasov a Bisericii Evanghelice C.A. din Romania.
De 11 ani trecerea in noul an este marcata, la Biserica Neagra de un concert special.
Din 1999, inca de la prima editie a concertelor „La cumpana dintre ani” scopul organizatorilor a fost acela de a sprijini financiar lucrarile de restaurare ale catorva orgi din zona Brasovului. De data aceasta, ca si in anul 2009, fondurile stranse vor fi directionate spre restaurarea orgii din Rupea, una dintre cele mai vechi orgi din Romania, care se afla temporar in Biserica Neagra.
Anul acesta, interpreti vor fi: Elena Cristian (vioara), Paul Cristian, Steffen Schlandt, Eckart Schlandt (orga), elevi ai liceelor „J.Honterus” si „Tudor Ciortea” (instrumente de percutie) si Jugendbachchor (Corul de Tineret „Bach” al Bisericii Negre), iar programul este unul divers si va cuprinde muzica instrumentala si vocala a compozitorilor: J.S. Bach, G. Merkel, A. Guilmant, T. Vitali, A. Vivaldi si F. Liszt.
Un biletul de intrare costa 10 lei. Biletele se pot procura pana joi, intre orele 10.00 si 15.30 si vineri pana la ora 12.00, de la Biserica Neagra.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.