Concert de jazz la Reduta

Concert de jazz la Reduta

0 187

P.O.L.D.I. Big Band Tuttlingen din Germania ofera iubitorilor de jazz miercuri, 6 iunie 2007, de la ora 18.00, la Centrul Cultural Reduta, un concert deosebit.


Formatia a fost infiintata in 1996 la Tuttlingen/ Germania la initiativa lui Leopold R. „Poldi” Reisenauer, originar din Romania, actualmente profesor de muzica in Germania.


?


Cariera de succes


Cei 26 de muzicieni si cantareata Jacqueline Bensch au avut de la infiintarea formatiei si pana in prezent o multime de succese: sub indrumarea profesorului lor si cu un repertoriu format din jazz, funk, swing si rock, ei si-au construit un renume si au obtinut premii importante la diferite competitii internationale. Dupa diferite proiecte cu Peter Herbolzheimer, Nicolas Simion sau Decebal Badila, formatia se afla acum in turneu prin Romania.


Dupa mai multe aparitii la Sibiu, ocazionate de Sibiu 2007 – Capitala Europeana a Culturii, in compania lui Mircea Tiberian, Anca Parghel si Iulian Vrabete, formatia vine si in orasul de la poalele Tampei.


Spectacolul de la Brasov este organizat de Asociatia Culturala „As Cult Brasov” si de Centrul Cultural German Brasov, cu ocazia Zilei Limbii Germane in Romania si va fi prezentat de catre Florian Lungu. Intrarea este libera.


?

Laura Moise

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.