Concert ConSpirito la Biserica Neagra

Concert ConSpirito la Biserica Neagra

0 110

Biserica Neagra atrage ca un magnet coruri importante din tara si de peste hotare. Prin prisma istorie, locul impune respect si bun gust. Asa cum ne-a obisnuit, anul acesta, in biserica, s-au desfasurat si se vor desfasura concerte interesante si mult aplaudate de cunoscatori si nu numai.
Astfel, Biserica Neagra va gazdui sambata, de la ora 14.00, un concert exceptional sustinut de corul ConSpirito, din Cluj Napoca, acompaniat la orga de Steffen Schlandt
Melomanii vor puta asista la transpunerea psalmilor lui David pe muzica lui John Rutter, din lucrarea Psalmfest a compozitorului britanic. Printre cele noua parti ale lucrarii se gasesc si cunoscutele imnuri “O Clap Your Hands”, ”The Lord is My Shepherd” si “I Will Lift Up Mine Eyes”.
„ConSpirito este un cor semiprofesionist format de dirijorul Kenneth Tucker in 2006 si functioneaza sub egida Fundatiei Jubilate. Scopul declarat al corului este de a le descoperi tinerilor muzicieni – amatori si profesionisti – valoarea muzicii corale, si de a canta slava lui Dumnezeu in mijlocul societatii”, a precizat Beniamin Ghegoiu, asistent de relatii publice la Biserica Neagra.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.