Concert caritabil la Reduta

Concert caritabil la Reduta

0 196

Cu ocazia “Zilei Internationale a Copilului- 1 Iunie”, Fundatia Hospice “Casa Sperantei” Brasov organizeaza concertul de caritate Etno- Latino- Jazz “Mario Florescu & PREZENT live la Brasov”, din dorinta de a atrage atentia asupra nevoilor speciale, stringente ale copiilor care sufera de boli incurabile cu pronostic de viata limitat si din nevoia de a atrage fondurile necesare asistarii gratuite a celor 127 de copii- pacienti hospice.


Evenimentul va avea loc sambata, 2 iunie, de la orele 18.00, la Centruk Cultural “Reduta” din Brasov, de pe str Apollonia Hirsher nr.8. Biletele de pot cumpara de la standul Hospice din Piata Sfatului


Organizatorii asteapta o audienta de peste 300 de iubitori de muzica in general si de jazz in mod special, iubitori de copii, oameni (cu suflete) mari adica, din aceia care cauta si fac totul pentru a aduce zambetul pe chipurile copiilor.


?


Scopul evenimentului


Prin acest eveniment organizatorii isi propun atragerea de fonduri care sa acopere parte din costurile pentru doua dintre serviciile hospice pediatrice: internare in unitatea- spital (cu o capacitate lunara de internare a unui numar de 24 de copii) si program educational si terapie in cadrul Centrului Educational al fundatiei (frecventat de 30 de copii).


Sumele provenite din sponsorizari si bilete (8 RON/pers) vor fi folosite pentru acoperirea cheltuielilor de organizare si pentru atingerea scopului caritabil al evenimentului.


?


O trupa cu un stil aparte


PREZENT este o trupa infiintata in urma cu 6 ani,a pornit ca un proiect in cadrul Liceului de Arta „Sabin Dragoi” din Arad, la initiativa profesorului Mario Florescu si avea in componenta doar instrumente de percutie. Pe langa instrumentele de percutie consacrate, sunt folosite si unele instrumente confectionate din nuci, dopuri, tigai, chei iar unele instrumente sunt umplute cu boabe de fasole sau porumb. Treptat s-au introdus saxofonul, chitara, basul, pianul electric si flautul. Conceptul Ansamblului de percutie este ca elevii sa cante alaturi de profesorii lor, scopul fiind arta improvizatiei si a muzicii de camera. Stilul trupei este unul aparte, continind influente funk, ethno-jazz, salsa reggae si multe altele.

Laura Moise

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.