Concert caritabil la Bistro de l’Arte

Concert caritabil la Bistro de l’Arte

0 61

Interpretul folk Florin Chilian va sustine un spectacol vineri, 27 aprilie 2007, la Brasov, in cadrul unui concert caritabil sustinut la Bistro de l’Arte. In cadrul spectacolului va fi organizata o licitatie de antichitati si obiecte de arta, avand ca scop strangerea de fonduri pentru ingrijirea pacientilor Hospice „Casa Sperantei”.


?


Scopul evenimentului


Prin „Evening 4 You”, cei de la Hospice si-au propus sa acopere costurile de internare in unitatea Hospice, timp de o saptamana a unui numar de cel putin 10 pacienti adulti si copii. Pentru familiile bolnavilor incurabili aflati in stadii avansate si terminale ingrijirea acestora reprezinta un efort si o solicitare greu de traversat. De aceea internarea si asistarea acestora 24 de ore pe zi, reprezinta pentru familie o mare usurare si un ajutor de neinlocuit.


Sumele provenite din sponsorizari, licitatie si costul intrarii (60 RON/persoana, include consumatia de bun venit) vor fi folosite pentru acoperirea cheltuielilor de organizare si pentru atingerea scopului caritabil al evenimentului.


?


Evenings for Hope


In anul 2006 Hospice ‚Casa Sperantei’ in parteneriat cu Inside Communication a initiat seria de evenimente artistice de caritate „Evenings for Hope” care au avut ca invitati artisti valorosi si apreciati din Romania si din strainatate: Harry Tavitian, Jide Arowolo & Deborah Perolls si SirBlues Vali Racila. „Evenings for Hope 2006” au fost apreciate la o serie intreaga de gale: „Oameni pentru Oameni ” (octombrie 2006), „CSR Bucharest Business Week ” (martie 2007) si „Brasoveanul Anului 2006 ” (martie 2007). Cele trei serate caritabile organizate anul trecut au adus suma de 38.956 RON, suma ce a asigurat necesarul de medicamente timp de o luna pentru asistarea a 250 de pacienti adulti si copii ingrijiti la domiciliu, internati in unitatea spital sau consultati in cabinetul de specialitate, frecventarea in mod gratuit a centrului educational, timp de o luna, de catre 30 de copii cu nevoi speciale care nu mai pot beneficia de alta forma de invatamant ca urmare a afectiunilor de care sufera, ingrijirea gratuita la domiciliu, timp de doua luni, a 107 bolnavi oncologici adulti si 55 de copii cu boli incurabile cu prognostic limitat.


?


Contact


Pentru mai multe informatii si confirmarea participarii puteti contacta:


– Laura Iosub, tel. 0728-130081, Gabriela Tokes 0728-130091, http://www.hospice.ro/ev-blues-harry-tavitian.php


Bistro de l’Arte


Piata Enescu str. 11 Bis.


Tel.: 0268 473 994


www.bistrodelarte.ro


Laura Moise

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.