Concert aniversar UNISON

Concert aniversar UNISON

0 270

Duminica, 10 decembrie 2006, Corul de Copii Unison va invita la concertul aniversar „5 ANI DE CAND SUNTEM IMPREUNA”, sustinut la sediul Operei Brasov cu incepere de la ora 17.00. Intrarea la concert este libera.


?


Activitatea corului


Corul de copii Unison a fost infiintat la Brasov pe data de 8 decembrie 2001, cand a avut loc si festivitatea de deschidere. La festivitate au luat parte cei 23 de copii inscrisi, parintii, rudele si prietenii copiilor dar si personalitati ale municipiului Brasov, presa si televiziunea locala. Ziua de 8 decembrie este serbata cu bucurie si emotie in fiecare an de catre copii, parinti si membrii fondatori ai corului.


Pe parcursul celor 5 ani au fost inscrisi in corul Unison peste 200 de copii din Brasov, Codlea, Ghimbav, Harman. In prezent corul de copii Unison numara 48 de membri.


Copiii care au implinit 14 ani primesc o diploma de pensionare, o diploma de onoare si au parte de o petrecere de ramas bun.


Activitatea corului imbina interpretarea muzicala cu cea dramatica, stimuland creativitatea copiilor. Activitatea corului cuprinde programe de divertisment, vizitarea unor puncte turistice, excursii, jocuri distractive etc.


Elena B.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.