Concert Andre Rieu la Reduta!

Concert Andre Rieu la Reduta!

0 108
Brasovenii vor fi conectati in aceasta seara la atmosfera concertelor celebrului violonist  Andre Rieu. Brasovul este al treilea oras din Romania in topul vizualizarilor paginii de web a lui André Rieu.
Centrul Cultural Reduta gazduieste astazi incepand cu ora 19.00 o proiectie in High Definition (HD) a concertului artistului sustinut anul trecut la Maastricht.
André Rieu – care este Cavaler al Ordinului Lions (Olanda, 2002), Cavaler al Ordinului Artelor si Literelor (Franta, 2009) si posesor al Medaliei de Aur (Austria, 2011) – interpreteaza pe o vioara Stradivarius din 1667, Rieu concerteaza cu mult succes in Europa, ambele Americi, Japonia, Australia, cu peste 40 de albume scoase in decursul anilor si cu vanzari globale de CD-uri sau DVD-uri in peste 20 milioane de exemplare.
Interpretarile sale si ale orchestrei de 43 instrumentisti care il acompaniaza (The Johann Strauss Orchestra) au devenit in timp legendare. Vanzarile de discuri au atins tiraje de aur sau platina in diverse tari. Anual, André Rieu si The Johann Strauss Orchestra sustin o succesiune de spectacole la Maastricht, orasul sau natal.
Seara de seara, aceste concerte reusesc sa aduca in piata centrala Vrijthof cate 9-10 mii de spectatori, care si-au cumparat biletele cu un an de zile in urma.
Editia 2012 a evenimentului muzical anual Maastricht, a marcat aniversarea a 25 de ani de cand André Rieu si „Johann Strauss Orchestra” constituie un tandem pe scena muzicala mondiala.
 
Vifor Rotar
 

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.