Comunistul Iliescu despre tov. Basescu

Comunistul Iliescu despre tov. Basescu

0 174

Fostul presedinte al Romaniei, Ion Iliescu, a afirmat, marti, ca pentru societatea romaneasca mentinerea lui Traian Basescu in fruntea tarii „este un adevarat pericol national si e de preferat oricine in locul lui”, transmite Mediafax.

Problema romanilor: cum scapam de comunistul Basescu
Prezent, marti, in localitatea prahoveana Valenii de Munte, unde a participat la cursurile Universitatii Populare de vara „Nicolae Iorga”, Ion Iliescu l-a criticat, intr-un briefing de presa, pe actualul presedinte Traian Basescu, spunand ca „problema fundamentala” a tarii, in prezent, este „cum sa scapam de un om care in indeplinirea atributiilor de presedinte a agravat situatia politica si a incalcat atributiile constitutionale”. Iliescu a aratat ca „perpetuarea acestei situatii este lucrul cel mai periculos pentru statornicia unei dezvoltari stabile a tarii”.
„Din acest punct de vedere misiunea fortelor politice este sa convinga electoratul ca trebuie sa gaseasca o alternativa la actuala solutie care s-a dovedit paguboasa pentru tara si pentru stabilitatea interna” a declarat Iliescu, adaugand ca el crede ca „oricine in conditiile date ar fi o alternativa de preferat situatiei actuale”.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.