Comunist nod-corean / Cadea-ti-ar bomba in ocean…

Comunist nod-corean / Cadea-ti-ar bomba in ocean…

0 507
„Soarta lui Saddam Hussein in Irak si a lui Muammar Gaddafi in Libia arata ce se intampla atunci cand o tara renunta al ambitiile sale nucleare„, a afirmat  Coreea de Nord intr-un Comunicat, justificand astfel programul sau nuclear militar.
Phenianul considera ca recentul sau test nuclear reprezinta „un mare eveniment” care ofera Coreii de Nord o capacitate de descurajare suficienta pentru a proteja frontierele sale contra tuturor fortelor ostile, printre care Statele Unite, mentioneaza Agentia de presa nord-coreeana KCNA.

Coreea de Nord explica bomba cu hidrogen: Am vazut ce s-a intamplat cu Saddam Hussein si Gaddafi

„Istoria arata ca o puternica descurajare nucleara este sabia cea mai puternica pentru a dejuca agresiunile straine”,Situatia actuala internationala seamana cu „legea junglei” in care supravietuiesc doar cei mai puternici, continua comentariul KCNA ,supervizat de catre nepotul intemeietorului primei dinastii comuniste din Lume ,legendarul prieten al lui Ceausescu, Kim Il Sung…care nu si-a facut studiile in Elvetia, nu cu kalashnicovul in mana…
Cum se stie, Phenianul a efectuat miercuri un nou experiment nuclear, al patrulea, si sustine ca este vorba despre un test cu bomba cu hidrogen sau bomba H, tehnica ce ii permite sa construiasca dispozitive mai puternice decat bombele atomice sau bombe A explodate anterior de Coreea de Nord.
Numerosi experti au pus la indoiala insa aceasta afirmatie, dupa ce au observat ca deflagratia inregistrata a avut o putere cu mult mai mica decat ar fi avut o bomba termonucleara.
Regimul lui Sadam Hussein in Irak si cel al lui Muammar Gaddafi in Libia nu au putut scapa destinului distrugerii dupa ce au fost lipsite de bazele dezvoltarii lor nucleare si au abandonat programele lor nucleare cu propriul acord”, si-au motivat actiunea,liderii de la Phenian, care se justificau si astfel.corea-del-norte-cnnespanol-bomba-h-nuclear
Programul nuclear irakian a fost abandonat de Saddam Hussein in anii 1990 dupa Razboiul din Golf. Muammar Gaddafi a anuntat in 2003, pentru a se apropia de occidentali, dezmembrarea programelor sale secrete de inarmare.Rezultat:Irakul a fost invadat in 2003 de o coalitie internationala condusa de Statele Unite, iar Saddam Hussein a fost judecat si executat prin spanzurare in 2006. Gaddafi a fost prins si ucis in 2011 dupa rasturnarea sa de la putere printr-o interventie militara lansata de Franta si Marea Britanie.

Amandoi au comis greseala de a renunta la programul lor nuclear cedand presiunii Statelor Unite, inclinate sa contribuie la schimbari de regim. A cere Phenianului sa renunte la armele sale nucleare, cum fac iarasi ONU si marile puteri occidentale este la fel de zadarnic ca „a dori sa vezi cerul cazand”, adauga Phenianul care subliniaza ca intreaga tara este mandra de „bomba sa H, instrument al justitiei mondiale”, declara comentariul oficial publicat de KCNA. (ddr)

Post Sciptum:
Sa ne aducem aminre de versurile nemuritoarei poetese comuniste,romanca Maria Banush, care saluta astfel reusita realizarii si experimentarii cu”succes”, de catre Frontul Pacii in frunte cu URSS, a primei bombe H sovietice!
I-auzi -ia:
  Imperialist american
 Cadea-ti-ar Bomba in ocean
 Caci Frontul Pacii acum are
 O Bomba inca si mai tare!!

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.