Comunikas ii invata pe copii sa vorbeasca in public

Comunikas ii invata pe copii sa vorbeasca in public

0 181

Multe persoane au mari dificultati atunci cand trebuie sa se exprime in public, iar acest lucru se datoreaza faptului ca acest lucru nu se invata in scoala. Generatiile anterioare au fost invatate sa reproduca si nu sa creeze atunci cand venea vorba de discursuri, de unde si aparitia limbajului de lemn. Motiv pentru care, multi dintre adultii de azi au un handicap in ceea ce priveste modul de a-si exprima ideile si gandurile.
Compania Comunikas isi propune sa acopere tocmai acest segment din educatia fiecarui elev cu varste cuprinse intre 8 si 14 ani.
Comunikas este o companie mica, flexibila, care ofera solutii integrate de comunicare în relatii publice, publicitate, marketing si public speaking, iar acestea sunt de cea mai buna calitate, din dorinta de a fi „Asi in comunicare”.
Cursul profesionist adresat copiilor este primul de acest gen din Romania. Training-ul se deruleaza sub forma unei tabere de weekend la Poiana Pinului Buzau in perioada 2-4 octombrie 2009.
In scoala romaneasca nu exista o programa speciala care sa formeze copiii pentru a vorbi profesionist in public. Pentru a suplini acest gol in educatie, Comunikas, furnizor de solutii complete de comunicare, lanseaza in premiera cursul „De-a prezentatorul” in cadrul programului „Kidspeak”.
Este recunoscut faptul ca la aceasta; varsta copilul asimileaza mult mai usor informatiile si isi formeaza mai lesne deprinderi noi. In plus, invatarea tehnicilor de public speaking inca de timpuriu inseamna mentinerea naturaletii in exprimare intrucat se observa ca, odata cu atingerea maturitatii, oamenii pierd din aceste deprinderi.
Cursul „De-a prezentatorul” isi propune sa dezvolte increderea in sine a copiilor, contribuind astfel la diminuarea temerii de a vorbi in public.
Tariful programului este de 450RON. In pret sunt incluse: supraveghere de catre personal cu experienta in educatie si curs de prim ajutor, masa in regim pensiune completa, transport, trainer cu specializare in comunicare si speaker profesionist, inchiriere sala de conferinte, suport de curs, foto-video program si excursie la Manastirea Ciolanu si la Tabara de Sculptura Magura, informeaza cotidianul ClubAfaceri.ro

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.