Comuna Ticus: marul discordiei in CJ!

Comuna Ticus: marul discordiei in CJ!

0 71

Se pare ca problema localnicilor din comuna Ticus a fost in sfarsit rezolvata. Marele salvator auto-declarat este partidul lui Becali, PNG.


Dan Lupu, purtatorul de cuvant al PNG, a declarat?: „Comisia, formata din ordinul prefectului Adriana Dontu si condusa de subprefectul Aurelian Danu, s-a deplasat ieri (respectiv marti – n.r.) la Ticus, unde a avut loc o discutie cu toti factorii responsabili. S-a decis ca pana vineri sa fie montate jgheaburi noi, pana se va rezolva problema apei din localitate. Aceste jgheaburi existau inca din decembrie, dar primarul Emil Schiopea a vrut sa amane montarea pana la primavara. De asemenea, s-a stabilit ca in 14 zile Primaria sa igienizeze toate sursele de apa de pe domeniul public, pe cheltuiala proprie. In privinta fantanilor oamenilor, ele vor fi curatate la cerere si contra cost. Pentru ca unii oameni nu au bani, conducerea Primariei si-a aratat disponibilitatea de a achita taxele, urmand insa ca proprietarii sa contribuie prin munca la aceste operatiuni”.


In acelasi timp, nu au lipsit nici declaratiile intepatoare la adresa adversarilor, ca de?!, un pic de demagogie pre-electorala nu strica nimanui?: „Acordam in schimb o nota de trei conducerii Consiliului Judetean Brasov, al carui presedinte s-a limitat la a face o «vizita de lucru» la Ticus cu…. elicopterul, desi avea atributii clare in a asigura apa potabila pentru cetateni. S-a temut sa mearga cu masina pe drumul spre aceasta localitate, care arata ca in Kosovo. Probabil ca asta este mesajul pe care il da dl. Cancescu cetatenilor, respectiv sa-si cumpere fiecare un elicopter!”.


Aristotel Cancescu a replicat?: „Este o minciuna! Eu nu am fost cu nici un elicopter la Ticus! Nu ma intereseaza ce note imi da PNG! Pentru mine acest partid nu exista!”


?

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.