Comprest vrea peste 181 milioane de lei pentru deszăpezire

Comprest vrea peste 181 milioane de lei pentru deszăpezire

0 210

Încheiat în cursul verii cu firma braşoveană Comprest, care a câştigat contractul pentru asigurarea serviciilor pentru salubrizarea domeniului public şi deszăpezirea oraşului va costa 2.969.998 lei până la sfârşitul anului.
Asta doar anul acesta. Pentru că aceste activităţi în următorii patru ani se vor desfăşura în baza unui acord-cadru , cu o valoare maximă de 181.391.896 lei (inclusiv TVA),

Potrivit purtătorului de cuvânt al Primăriei Braşov, Sorin Toarcea, până în 28 noiembrie, Comprest va trebui să se pregătească pentru a prelua domeniul public al oraşului.  
Până la data amintită, de salubrizarea domeniului public se ocupă firmele Comprest şi Brai-Cata, fiecare dintre ele având arondate anumite zone ale oraşului.
În ceea ce priveşte deszăpezirea, iarna trecută, acesta a fost asigurată de firmele Eurostrada (arterele Tractorul, Bartolomeu, Stupini, zona străzii  Hărmanului – Bulevardul Gării – 13 Decembrie) şi Comprest -urmașa firmei ,,Vectra” ce deținea” restul oraşului, inclusiv Poiana Braşov. De ce spunem ,,urmașa firmei Vectra”, vedeți articolul: Alți 48.211.858,44 lei pentru COMPREST S.A de la SC. Primăria Scripcaru SA.

Și Comprest ( ex-Vectra) și Eurostrada au beneficit de atribuiri directe de la SC Priăria Scripcaru SRL din 2002 încoace, de când viceprimarul de atunci George Scripcaru a devenit șeful Serviciului Public Patrimoniu din Primărie, serviciu desfințat imediat după ce acesta a devenit primar.

Iulian Rinder

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.