Componentele electronicelor vechi pot fi reutilizate

Componentele electronicelor vechi pot fi reutilizate

0 62

Compania membra Panasonic- Matsushita Eco Technology Center (METEC) are ca scop reutilizarea partilor si materialelor electronicelor vechi.
Acest sistem ‘produs pentru produs’ a fost stabilit in 2001 ca raspuns la Legea Aplicarii Reciclarii Electronicelor din Japonia, o lege potrivita pentru multitudinea de electronice.
Folosind metode de reciclare inovative si cateodata complexe, METEC poate re-valorifica geamul, arama, plasticul si alte metale de la televizoare, masini de spalat, aer conditionat si frigidere.
Cateva dintre metodele de separatie includ si magnetismul pentru a separa otelul, rezistenta pentru a separa plasticul, vibratie si densitate pentru a se cerne metalele, si precizia taierii pentru a separa tuburile de geam din catoda televizorului.
METEC reuseste sa refoloseasca pana la 50% din materialele utilizate in aceasta tehnologie.
Specialistii care lucreaza in aceasta companie studiaza de asemenea functionarea si uzarea a diverse motoare folosite in productie, pentru a imbunatati durabilitatea aplicatiilor pentru cercetarea obtiunilor de design in realizarea mult simplificata a produselor reciclabile.
Exista foarte multe domenii de reciclare functionabile, atat cu ajutor uman cat si cu ajutorul puterii masinilor- tip; totul numai pentru a reusi sa-si indeplineasca aceste sarcini.
‘METEC a pus bazele a 4 baze de reciclare separate pentru fiecare dintre necesitatile electrice din case. De asemenea, dezvoltam in continuare noi tehnici de reciclare pentru a se atinge nivelul de zero pierderi’, au declarat reprezentantii companiei.

S.M.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.