Complotul genocidului mondial prin Tratatul O.M.S. privind pandemia (2)

Complotul genocidului mondial prin Tratatul O.M.S. privind pandemia (2)

0 53

Cenzură
În mod evident, nu trebuie să comunicăm între noi despre nimic din toate acestea. De când președintele Joe Biden a preluat mandatul în 2021, guvernul S.U.A. s-a angajat într-un atac major asupra libertății de exprimare.
După cum a raportat Brownstone Institute într-un articol intitulat „Book Burning Goes Digital”: „În martie 2021, Casa Albă Biden a inițiat o campanie de cenzură neconstituțională pentru a împiedica americanii să cumpere cărți nefavorabile din punct de vedere politic de la Amazon. Efortul, condus de cenzorii Casei Albe, inclusiv Andy Slavitt și Rob Flaherty, a început pe 2 martie 2021, când Slavitt a trimis un e-mail Amazon pentru a cere să vorbească cu un executiv despre „nivelurile ridicate de propagandă și dezinformare și dezinformare” ale site-ului. 
Discuțiile lor ulterioare rămân necunoscute, dar e-mailurile lansate recent de la Comitetul Judiciar al Camerei dezvăluie că cenzorii și-au atins rezultatul dorit. În decurs de o săptămână, Amazon a adoptat o politică de interzicere în umbră”. 
Oficialii companiei au scris în e-mailurile interne: „Impulsul pentru această solicitare este critica din partea administrației Biden cu privire la cărțile sensibile cărora le acordăm un loc proeminent și ar trebui să fie tratate urgent”. Ei au mai clarificat că politica s-a „datorită criticilor din partea poporului Biden”, adică probabil Slavitt și Flaherty. Putem generaliza spunând că punctul focal al guvernului pentru atacul lor asupra libertății de exprimare a fost în principal subiecte legate de Covid, „pandemie”, vaccinuri etc. Brownstone continuă: „La acea vreme, „dezinformarea vaccinurilor” era un limbaj pentru adevăruri incomode. La cinci luni de la cruciada de cenzură Amazon, Twitter l-a interzis pe Alex Berenson la ordinul Guvernului pentru că a remarcat că împușcăturile nu previn infecția sau transmiterea. Senatorul Elizabeth Warren (D-MA) și-a citat favorabil interzicerea Twitter într-o scrisoare din septembrie 2021 către Amazon în care solicita o cenzură sporită a cărților”. 
Un proces similar a avut loc la Facebook. Mark Zuckerberg a scris în e-mailuri interne că platforma a decis să interzică afirmațiile legate de teoria scurgerii de laborator în februarie 2021, după „conversații tensionate cu noua administrație”. Directorul executiv al Facebook, Nick Clegg, a scris în mod similar că cenzura s-a datorat „presiunii din partea administrației [Biden] și a altora de a face mai mult”.
Un alt e-mail intern de Facebook din august 2021 a scris că compania a implementat noi politici de „dezinformare” „care rezultă din criticile continue la adresa abordării noastre din partea administrației [Biden]”. 
Nu numai că apelul regimului Biden pentru  interzicerea de facto  a cărților duce la suprimarea informațiilor adevărate cu privire la blocaje, leziunile cauzate de vaccin și teoria scurgerii în laborator; a fost, de asemenea, o încălcare clară a Primului Amendament.

Pentru o analiză suplimentară detaliată a suprimării informațiilor de către guvern și mass-media cu privire la pandemia de COVID, a se vedea Substack-ul din 8 mai 2024 al doctorului Robert Malone, puternic cenzurat, intitulat „Actualizare privind daunele vaccinului ARNm Covid”. Dr. Malone afirmă: „Aștept acest moment de ani de zile. Guvernul federal al SUA începe în sfârșit să recunoască că i-a forțat pe cetățenii (inclusiv personalul militar) din această țară să accepte produse toxice injectabile prezentate ca „vaccinuri”, produse care fie conțin, fie determină ca organismele pacienților să producă o toxină cunoscută: proteină de vârf SARS-CoV-2 proiectată. Asistăm acum la o lansare progresivă a Hangout-urilor limitate, în care oficialii federali actuali și foști înalți încep să recunoască decesele și vătămările atribuite diferitelor utilizări de urgență a produselor autorizate de „vaccin” Covid-19”.
Bineînțeles, acest lucru vine după ani de negare federală oficială, mușamalizări, reținere de date, comercializare fățișă a produselor medicale fără licență (către adulți ȘI copii) și o campanie masivă de cenzură/defăimare/propaganda care s-a extins practic pe toate mediile de masă, precum și precum și instituții media alternative.
Practic, toate revistele medicale evaluate de colegi au fost cooptate și compromise, în special cele deținute de editurile partenere ale WEF, Elsevier și Springer/Nature…
Relevantă pentru acest punct a fost dezvăluirea recentă în timpul mărturiei publice a Dr. Peter Daszak în S.U.A.. Congres că atât The Lancet (publicat de Elsevier) cât și Nature (Springer) au refuzat să depună mărturie ca răspuns la solicitările specifice ale Congresului. 
Este o realitate că avalanșa cenzurii se preocupă aproape exclusiv de publicarea unor informații adevărate despre „pandemia” Covid; nimic nu a fost atacat de guvern cu atâta vehemență pe orice altă temă. Rezultă că promovarea narațiunii false despre Covid poate fi obiectivul primordial al administrației Biden, chiar și deasupra problemelor de război și pace, imigrație ilegală, drepturile omului sau orice altceva.
Se poate chiar presupune că scopul principal al președinției Biden este de a pregăti S.U.A. și omenirea pentru o depopulare masivă la nivel mondial. Vehiculul pare acum a fi Tratatul de pandemie al Organizației Mondiale a Sănătății, stabilit pentru vot la viitoarea reuniune a Adunării Mondiale a Sănătății a O.M.S.din 27 mai-1 iunie 2024.

Tratatul O.M.S. privind pandemia
Sănătatea publică în percepția guvernamentală și neguvernamentală. (De Giovanni Maki, Biblioteca publică de Știință –  Licențiat sub CC BY-SA 2.5) O.M.S., o agenție a Națiunilor Unite, propune, în mare parte, prin propria sa autoritate asumată, acum un tratat privind pandemia care are potențialul de a închide lumea în blocaje mult mai severe decât au avut loc în timpul Covid, numai pe cont propriu, astfel încât un ar putea avea loc o „pandemie”. O.M.S. – sau oricine ar fi „șefii” lor – va putea impune vaccinarea obligatorie și „pașapoartele de vaccin” pentru fiecare ființă umană de pe planetă, în timp ce suprimă orice dezbatere sau disidență. 
Criticii subliniază – atunci când li se permite să vorbească – că nu există absolut nicio dovadă că focarele naturale de boli infecțioase sunt aproape aproape de nivelul implicat de programul totalitar de suprimare a societății pe care tratatul l-ar implementa. Acest lucru ridică suspiciunea că astfel de focare ar putea fi concepute numai prin eliberarea deliberată de microbi generați de cercetare și dezvoltare „câștig-of-funcție”, similar cu ceea ce s-a făcut probabil cu Covid. 
Administrația Biden și-a declarat intenția de a fi parte la acordul O.M.S., dar că nu va oferi Senatului SUA posibilitatea de a ratifica un astfel de tratat, așa cum este specificat în Constituția SUA. Ei susțin că tratatul poate fi implementat prin fiat executiv. Tratatul este un atac evident asupra suveranității oricărei națiuni care alege să ia parte și o amenințare la adresa sfințeniei personalității fiecărui individ. În S.U.A., Declarația drepturilor ar fi practic suspendată. Pentru a pune în aplicare mandatele O.M.S., administrația Biden și-a creat propria agenție la nivel executiv, Biroul pentru Politică de Pregătire și Răspuns la Pandemie (O.P.P.R.P.). Aprobată de Congres în 2023, agenția „conduce, coordonează și implementează acțiuni legate de pregătirea și răspunsul la amenințări biologice și agenți patogeni cunoscuți și necunoscuți care ar putea duce la o pandemie sau la perturbări semnificative legate de sănătatea publică în Statele Unite”. Un sistem birocratic denumit „One Health” este în construcție ca mecanism de organizare. 
Practic, „One Health” intenționează să controleze toate fațetele vieții: economie, apă, politici publice, riscuri pentru sănătatea ocupațională, agricultură, comerț global, comerț, sănătatea mediului, ecosisteme, comunicații, schimbări climatice și, incidental, pandemii și sănătatea umană. („Patrick Wood explică modul în care One Health include totul și că este deja încorporat în agențiile noastre interne”, Buletinul informativ Covid al lui Meryl, 8 mai 2024).
„Cunoscut și necunoscut”; „aceasta ar putea duce la o pandemie…”, spune carta O.P.P.R.P. Nici măcar nu este necesară o pandemie reală . Și nimeni nu spune cum vor fi puse în aplicare mandatele aprobate de O.P.P.R.P., eventual aplicabile la sute de milioane de oameni, la nivelul comunităților și indivizilor. Dar, ca și în cazul Covid, activități precum adunările de familie, cumpărăturile sau slujbele bisericii ar fi, fără îndoială, incriminate, în timp ce școlile revin la procesul de învățare ruină al instruirii cibernetice. 

Revenind la O.M.S., cine sunt șefii acesteia care vor fi arbitrul internațional al oricărei crize microbiene reale sau posibile? Cea mai puternică figură din spatele finanțării O.M.S. este multimiliardarul american Bill Gates, care, așa cum am menționat mai sus, este astăzi cel mai vizibil membru al ierarhiei globaliste hotărât să reducă populația umană de pe pământ. Vor fi Gates și asociații săi WEF cei mai buni factori de decizie? După cum s-a indicat mai devreme, Covid poate fi privit probabil ca o criză pentru sancțiunile mult mai severe promise de Tratatul de pandemie al O.M.S. Cum s-a comportat O.M.S. în timpul Covid? Poate că putem vedea o privire examinând un proces recent înaintat la Geneva, Elveția, locația sediului O.M.S., de un grup de avocați internaționali prin intermediul unei organizații numită Comitetul de conducere al Consiliului Mondial pentru Sănătate. 
Procesul este îndreptat împotriva doctorului Tedros Adhanom Ghebreyesus, director general al OMS. Printre acuzațiile lungi și detaliate la adresa lui Ghebreyesus se numără cele de „informare falsă a guvernelor lumii despre o așa-numită pandemie, determinând astfel guvernele să declare urgențe medicale inexistente” care „au fost și sunt încă o parte integrantă a unui lanț de evenimente care este care au ca rezultat pierderi în masă de vieți omenești, vătămări fizice imense și suferințe psihologice nespuse și traume pentru oamenii de pe această planetă”.
Dr. Ghebreyesus nu este medic, de altfel. Deține un doctorat în filosofie la Universitatea din Nottingham, Marea Britanie. De fapt, Marea Britanie a fost puternic implicată în dezvoltarea tratatului O.M.S., prim-ministrul britanic de atunci Boris Johnson fiind semnatar al articolului care propunea tratatul inițial.
Textul procesului Comitetului Director al Consiliului Mondial pentru Sănătate continuă: „Acțiunile menționate par să fi dus la implementarea guvernelor de organisme modificate genetic (O.M.G.) Sars-CoV-2 insuficient testate, denumite în mod fals «vaccinuri», fiind și terapii genetice, impunând protocoale de mascare neștiințifice, implementând măsuri inumane și antiștiințifice de «distanțare socială», achiziționarea și desfășurarea de teste P.C.R. ineficiente și frauduloase, utilizate ulterior pentru a crea «casedemii» false pentru a justifica „blocarea” ilegală, închiderea afacerilor și arestul la domiciliu”.

Reclamanții cer acest remediu din partea dr. Ghebreyesus:
„Solicităm ca, cu efect imediat, să încetați și să renunțați să luați acțiuni ulterioare care ar implica comunicare falsă și frauduloasă către guverne, provocând sau ducând la alte cazuri de tipul de rezultate catastrofale prezentate mai sus”. Procesul cere și răspundere personală de la dr. Ghebreyesus: „De asemenea, vă informăm că neîncetarea sau renunțarea la implicarea sau implicarea continuă sau repetată în prejudiciile de mai sus vă va face răspunzător atât în ​​calitatea dumneavoastră personală, cât și în cea corporativă. Ca bărbat, vei fi cercetat pentru conspirație criminală. În calitate de ofițer corporativ, veți fi investigat pentru neglijență gravă, abatere gravă în funcția publică, fraudă corporativă și, potențial, chiar pentru a ajuta și favoriza omuciderea corporativă”.
Atunci întrebați-vă dacă O.M.S.-ului ar trebui să i se încredințeze viitorul rasei umane sau dacă tratatul O.M.S. este o prescripție pentru extincția în masă. Atunci întrebați dacă omenirea este atât de lipsită de respect de sine încât să suporte această parodie? 

Opoziție la O.M.S. 
Există o opoziție din ce în ce mai mare față de Tratatul O.M.S. privind pandemia, în special în rândul organizațiilor și persoanelor care conduc trezirea generală a societății față de ororile provocate de autoritățile guvernamentale ale lumii cu privire la pandemia de Covid. În același timp, lumea abia începe să-și dea seama de răul care a fost deja provocat de „vaccinurile” ARNm administrate la sute de milioane de oameni din întreaga lume. Comunicarea pe aceste subiecte vitale continuă să fie reprimată de administrația Biden și de alte guverne la nivel global. Urgența necesității de a lupta împotriva impunerii Tratatului O.M.S. de pandemie abia a pătruns în sfera politică.  În același timp, conștientizarea crește. În S.U.A., statul Louisiana ar putea declara în curând că nu va fi supus mandatelor O.N.U. sau O.M.S. O legislație similară a fost introdusă în Oklahoma. 22 de procurori generali au spus același lucru. 
Opoziția a fost exprimată recent și printr-o scrisoare către președintele Biden din partea celor 49 de senatori americani din Conferința Senatului Republican. După cum a raportat Fox News (2 mai 2024):
Senatorul Ron Johnson, R-Wis., a condus întreaga conferință a Senatului republican, solicitând președintelui Biden să respingă acordurile care ar extinde autoritatea Organizației Mondiale a Sănătății în cazul unei pandemii globale. „Vă îndemnăm insistent să nu vă alăturați niciunui tratat, convenție sau acord legat de pandemie” la cea de-a 77-a Adunare Mondială a Sănătății, se arată într-o scrisoare trimisă lui Biden de Johnson și de toți ceilalți 48 de senatori republicani. 
Senatorii republicani au subliniat că orice astfel de acord ar fi considerat un tratat, despre care au remarcat că necesită „acordul a două treimi din Senat în conformitate cu articolul I Secțiunea 2 din Constituție”. Senatorul Ron Johnson a condus toți senatorii G.O.P. într-o scrisoare către Biden, cerându-i să nu sprijine acordurile de extindere a autorității O.M.S.
Adunarea Mondială a Sănătății (A.M.S.) va avea loc în perioada 27 mai – 1 iunie, iar acordurile internaționale sunt de așteptat să fie luate în considerare. W.H.A. este organismul decizional al O.M.S., care se reunește anual, astfel încât să își poată stabili obiectivele și elaborarea politicilor între cele 194 de state membre.  Cu toate acestea, din cauza tumultului din ce în ce mai mare, Marea Britanie, unul dintre inițialele motoare, ia în considerare acum un vot împotriva tratatului. Potrivit Reuters (9 mai 2024), „Vom sprijini adoptarea acordului și îl vom accepta doar în numele Regatului Unit, dacă este ferm în interesul național al Regatului Unit și respectă suveranitatea națională”, un purtător de cuvânt al Departamentului britanic de Sanatate si asistenta sociala confirmate. De asemenea, se pare că se opune tratatului și guvernul Țărilor de Jos. 

Opoziție de bază
Printre acele persoane care conduc opoziția în SUA și în întreaga lume se numără dr. Meryl Nass, un medic din Maine, căruia i-a fost suspendată licența de a practica medicina atunci când i-a prescris medicamente pentru tratamentul Covid, care, deși sunt legale, au fost descurajate de autoritățile medicale ca neconforme cu protocoalele de tratament, adesea mortale, preferate de guvern. Medicamentele în cauză au fost, desigur, ivermectina și hidroxiclorochina. Dr. Nass a recomandat guvernelor suverane să ia o serie de pași în lupta împotriva Tratatului O.M.S. privind pandemia.

Concluzie
Pentru mulți, atitudinea globalistă este pe deplin afișată în comentariul atribuit prințului britanic Philip de către „The Guardian” în 2009, unde este citat că a spus: „În cazul în care mă reîncarnez, aș dori să revin ca un virus mortal, pentru a contribui cu ceva la rezolvarea suprapopulării.” Nu avem idee care a fost sau va fi efectul net al pandemiei de Covid, odată ce efectele secundare nefaste ale „jab”-ului se vor manifesta în decese, boli și infertilitate pe termen lung. Fără îndoială, mortalitatea și morbiditatea, inclusiv efectele asupra sănătății cauzate de depresie, pierderea mijloacelor de trai etc., sunt deja de sute de milioane
De exemplu, după cum a fost raportat în Jeff Childers’ la 8 mai 2024: „Într-un clip recent al Forumului Economic Mondial care a făcut circulația săptămâna aceasta, medicul veterinar și C.E.O.-ul Moderna Stéphan Bancel a recunoscut în mod liber că șaisprezece milioane de americani au acum dezactivarea Long Covid, care majoritatea dintre noi interpretăm în engleză corectă drept «Long Vaxx»: «Cred că este corect să spun că răul adus omenirii din cauza parodiei Covid depășește deja orice război unic de la Al Doilea Război Mondial și, posibil, toate războaiele de pe planetă de la 11 septembrie. Și acesta poate fi doar începutul»”. 
Revenind la considerentele care au început acest articol, personal cred că globaliştii au făcut un pas semnificativ înainte în proiectul lor de reducere masivă a populaţiei planetare. Dar se poate, de asemenea, ca efectele viitoare ale Tratatului O.M.S. privind pandemia să fie mult, mult mai mari decât orice s-a văzut până acum.  Tratatul de pandemie propus al O.M.S. ar putea fi, prin urmare, cel mai mare atac asupra drepturilor omului, a guvernului constituțional și a sfințeniei vieții umane din toată istoria. Și da, includ în asta Holocaustul.  Și în preocuparea noastră cu privire la acțiunile O.M.S. nu ar trebui să uităm de rolul major pe care îl joacă armata americană în finanțarea și promovarea dezvoltării ulterioare a armelor biologice. La urma urmei, armata americană a fost cea care a finanțat vaxul Covid. 
Mai mult, Karen Kingston a scris la 7 mai 2024: „Crima se plătește: Bugetul D.A.R.P.A. de 4,1 miliarde de dolari pentru biologie sintetică pentru 2024; acești bani sunt folosiți pentru a investi în tehnologii de biologie sintetică pe care nicio firmă de capital de risc privat de renume nu le va finanța deoarece aplicațiile umane ale acestor biotehnologii sunt criminale”. D.A.R.P.A. este Agenția de Proiecte de Cercetare Avansată pentru Apărare, un finanțator major al dezvoltării vaccinurilor. Programul AIM își propune să valorifice mecanismele imunitare ale gazdei pentru a determina dacă candidatii la vaccin vor oferi protecție imunitară de lungă durată”. Iar armata americană căreia îi aparține D.A.R.P.A. este 100% sub control globalist. Acest lucru a fost confirmat cu mult timp în urmă de Henry Kissinger, care a spus celebrul: „Militarii sunt niște animale proaste și stupide destinate pentru a fi folosite ca pioni pentru politica externă”. Dar nu sunt doar militarii. Globaliștii ne văd pe toți într-un mod similar; în esenţă ca doar o turmă de vite. 
Așa cum am indicat la începutul acestui articol, aglomerația evenimentelor din știrile de astăzi din cauza nenumăratelor conflicte și crize, inclusiv tulburările asociate cu alegerile prezidențiale din SUA din 2024, au împiedicat gravitatea acțiunilor OMS să fie pe deplin expusă și apreciat, nu doar în rândul claselor politice ale națiunilor lumii, ci și a publicului în general. 
În același timp, odată cu creșterea gradului de conștientizare publică și politică, sunt din ce în ce mai multe rapoarte conform cărora versiunea actuală a Tratatului OMS privind pandemia nu are nicio șansă de a fi aprobată la următoarea reuniune din 27 mai-1 iunie 2024. Acest lucru nu înseamnă, desigur, că nu vor încerca din nou, și din nou, și din nou… sau că unele noi boli X, Y sau Z care utilizează îmbunătățirea câștigului de funcție nu vor fi lansate pentru a produce urgenta mult dorita. Ultimul cui din sicriul umanității va fi următorul. 

Bătălia spirituală
Nu pot decât să adaug convingerea că, înainte de toate, bătălia actuală este una spirituală. 
În Ioan 16:5-11 , Isus le-a spus ucenicilor săi:
„Acum mă duc la cel care m-a trimis și niciunul dintre voi nu mă întreabă: „Unde mergi?”  Dar pentru că v-am spus asta, durerea v-a umplut inimile.  Dar îți spun adevărul, este mai bine pentru tine să merg. Căci dacă nu mă duc, Avocatul nu va veni la tine. Dar dacă mă duc, îl voi trimite la tine. Și când va veni, va convinge lumea  cu privire la păcat și dreptate și condamnare: păcat, pentru că ei nu cred în Mine; dreptate, pentru că mă duc la Tatăl  și nu Mă veți mai vedea; condamnare, pentru că conducătorul acestei lumi a fost condamnat”.
Trebuie să decidem cu toții unde ne aflăm: cu adevărul spiritual și cu adevăratele eforturi de viață ale omenirii sau cu „conducătorul acestei lumi” și cultul globalist al morții care îl servește. 
Căci Isus spune mai departe în Ioan 16:20-23:
„Amin, amin, vă spun că veți plânge și veți jeli, pe când lumea se va bucura; te vei întrista, dar durerea ta va deveni bucurie.  Când o femeie este în travaliu, este în suferință pentru că a sosit ceasul ei;  dar când a născut un copil,  nu-și mai aduce aminte de durerea din cauza bucuriei ei  că s-a născut un copil pe lume.  Așa că și tu ești acum în suferință. Dar vă voi vedea iarăși și inimile voastre se vor bucura și nimeni nu vă va lua bucuria voastră. În ziua aceea nu mă vei întreba despre nimic.
Amin, amin, vă spun că  orice veți cere Tatălui în numele Meu, vă va da”.

Prima parte aici: Complotul genocidului mondial prin Tratatul O.M.S. privind pandemia(1)

Autor: Richard C. Cook
Aranjament grafic – I.M.
Preluare: globalresearch.ca/
Sursa: art-emis.ro

Notă
Richard C. Cook este co-fondator și investigator principal pentru Institutul Geopolitic American. Dl. Cook este un analist federal pensionar din SUA, cu o vastă experiență în diverse agenții guvernamentale, inclusiv Comisia pentru Serviciul Civil al SUA, F.D.A., Casa Albă Carter, N.A.S.A. și Trezoreria S.U.A.
A servit în calitate de consilier al Institutului Monetar American și a lucrat cu congresmanul Dennis Kucinich pentru a pleda pentru înlocuirea Rezervei Federale cu o monedă națională autentică.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.