Complotul genocidului mondial prin Tratatul O.M.S. privind pandemia (1)

Complotul genocidului mondial prin Tratatul O.M.S. privind pandemia (1)

0 54

Un „steag fals” globalist!
Cu toate necazurile din lumea de astăzi, inclusiv războiul complet inutil instigat de americani în Ucraina, genocidul Israelului împotriva palestinienilor din Gaza și amenințările SUA la adresa Chinei asupra Taiwanului, poate că ar trebui să ne întrebăm dacă nu cumva escaladarea tensiunilor care amenință masiv conflictul global este un „steag fals” globalist creat cu grijă, care ascunde ceva și mai sinistru.
Dominând în mod special ciclul de știri sunt bătăliile care se desfășoară acum în SUA și în alte părți între activiști și autorități prin intermediul demonstrațiilor pro-palestiniene.
Și din nou întreb: este o distragere a atenției artificială? Eu cred că este. Care este, atunci, agenda reală din spatele acestor evenimente care domină titlurile? Ce încearcă de fapt să realizeze globaliştii, care sunt adevăraţii sforari? Mai multe războaie convenționale și conflicte la nivel de stradă vor face cu adevărat treaba?

Decese umane reale din război
Pentru a ne reduce atenția, lumea nu a mai văzut un război major de la cel de-Al Doilea Război Mondial între 1939-1945, cu peste 16 milioane de decese militare și aproximativ 70-85 de milioane de victime totale. La o populație mondială de 2,3 miliarde în 1940, victimele de război au reprezentat astfel aproximativ 3,7% din acest total.  Având în vedere natura îngrozitoare a deceselor în timpul războiului, 3,7% rămâne o cifră relativ scăzută, concentrația deceselor afectând, evident, unele națiuni mult mai mult decât pe altele.
În Al Doilea Război Mondial, cele mai afectate au fost Uniunea Sovietică și Germania.
Privind mai multe date contemporane, decesele atribuite tuturor războaielor de la 11 septembrie 2001, perioadă denumită adesea „război fără sfârșit”, sunt de aproximativ 4,5-4,7 milioane. Această cifră, totuși, dă proporții mult mai mici decât cele din Al Doilea Război Mondial.
Astfel, efectul demografic net al războiului din ultimele două decenii nu este deloc vizibil, deși, orice victimă este îngrozitoare pentru cei afectați.
În plus, victimele de război, inclusiv civili, sunt produse în prezent de conflicte foarte concentrate în zone limitate. Aceste conflicte implică adesea țări în care Occidentul își extrage resursele. Astfel, Asia de Vest, cu vastele sale rezerve de hidrocarburi și minerale, a reprezentat o țintă tentantă, ducând la atacuri S.U.A./Marea Britanie împotriva Afganistanului, Irakului și Libiei. Atacuri similare, deși mai puțin vizibile, au avut loc în Africa. 

Mai recent, războiul proxy al S.U.A. împotriva Rusiei în Ucraina a dus la depopularea acestei țări prin emigrare și pierderi enorme pe câmpul de luptă, chiar dacă corporații americane precum BlackRock au făcut investiții în terenuri și minerale.
Genocidul susținut de S.U.A. de către Israel împotriva palestinienilor din Gaza a fost de asemenea suspectat că are drept motivație o preluare a rezervelor de petrol și gaze offshore. 
Totuși, am putea spune că, în raport cu potențialul incredibil de pierderi rezultat din puterea de foc enormă a arsenalelor convenționale și nucleare ale lumii, numărul total de decese în timpul războiului rămâne astăzi relativ limitat. Și chiar dacă aceste arsenale ar fi folosite mult mai mult decât au fost în conflictele recente, ar fi oare oare totalitatea populației lumii să fie serios redusă de un astfel de focar înainte ca impulsul către războiul total să se fi consumat? 
Suntem siguri, de exemplu, că cel mult temut Al Treilea Război Mondial va avea ca rezultat distrugerea vieții pe pământ, așa cum speculează mulți, sau ar fi și acesta doar o altă viteză?
Chiar nu știm.
În plus, există mult mai multe garanții și constrângeri în cadrul comunității internaționale decât au existat în 1941, care ar putea fi activate, inclusiv procedurile instituite prin mult defăimatul O.N.U. 
De asemenea, vedem că arsenalele militare ale Occidentului sunt inutile, cu excepția adversarilor nefericiți, așa cum arată eșecul armelor occidentale în Ucraina, unde s-au dovedit a fi prea complexe, costisitoare și vulnerabile.
Scopurile lor principale astăzi par să fie, din ce în ce mai mult, „crearea de locuri de muncă”, îmbogățirea acționarilor din sectorul producției de arme, oferind un fel de „descurajare” fantomă împotriva „agresiunii” sau doar divertisment pentru politicieni, mass-media și alegători.  
Oricât de oribil este războiul, globaliştii țintesc cu siguranţă dincolo de războiul deschis pentru a-şi îndeplini scopurile, despre care mulţi cred că se concentrează pe, sau cel puţin includ, armele biologice pentru a realiza reducerea populaţiei umane.
De fapt, armata S.U.A. și C.I.A. creează și utilizează în secret arme biologice de zeci de ani, așa cum este documentat pe „Tucker Carlson Uncensored” într-un episod recent  intitulat „Boala Lyme a fost creată ca armă biologică?”. Deși nu este tratată în acest articol, armamentul spațial este un alt domeniu în care fanteziile războinice au sperat de zeci de ani să facă progrese în armele apocalipsei care ar determina inamicii să se predea fără luptă sau care ar șterge un adversar de pe hartă într-o primă lovitură fără răspuns.
Dar să mergem mai departe. 

Lobby-ul Depopulării
În timp ce încearcă să se ascundă, se poate observa existența unui lobby puternic în favoarea reducerii globale a populației planetare. Timp de câteva secole, adepții ca ministrul englez Thomas Malthus (1766-1834)   au strigat că, mai devreme decât mai târziu, creșterea populației va depăși capacitatea resurselor pământului de a sprijini un astfel de număr de oameni în creștere. 
Desigur, Malthus s-a înșelat, în mare parte datorită capacității Revoluției Industriale de a asigura întreținere unei populații în creștere și de a genera îmbunătățiri mari în salubritate, nutriție, productivitate agricolă și tratamente medicale pentru a menține mai mulți oameni în viață pentru o durată de viață mai lungă. Deosebit de impact au fost reducerea mortalității infantile și îmbunătățirea bunăstării familiei și a copilăriei. 
Dar pentru o anumită clasă de oameni strâns identificați cu Globaliștii, aceste schimbări nu au fost un motiv de bucurie, ci mai degrabă o premoniție a pieirii iminente. Aceste sentimente s-au fuzionat cu mișcarea „eugenică”, care vede creșterea populației ca în mare parte o creștere a numărului de oameni pe care nu-i plac și nu doresc să fie în viață. Pentru această clasă, potențialul războiului de a reduce populația nu a părut să se fi depășit din motivele dezvăluite de considerentele prezentate anterior. Prin urmare, s-au căutat alte metode, mai eficiente. Armele biologice, considerate relativ ușor de aplicat prin mijloace secrete și greu de urmărit până la sursele lor, au trecut în prim-plan. Cine poate fi, deci, în spatele tuturor?
În articolul său din 30 iulie 2023, „Billionaires Try to Shrink World’s Population: Secret Gathering Sponsorizat de Bill Gates, 2009 Meeting of ‘The Good Club’”, șeful Global Research, Dr. Michel Chossudovsky, a întrebat: „Este depopularea la nivel mondial o parte din Marea resetare a miliardarilor?” 
Dr. Chossudovsky scrie: „De mai bine de zece ani, miliardarii descriși ca filantropi au ținut întâlniri pentru a reduce populației lumii, culminând cu criza Covid din 2020-2022. Evoluțiile recente sugerează că „depopularea” este o parte integrantă a așa-numitelor mandate Covid, inclusiv politicile de blocare și vaccinul ARNm”.
Potrivit „Wall Street Journal: „În mai 2009, globaliștii miliardari s-au întâlnit cu ușile închise la casa președintelui Universității Rockefeller din Manhattan sub denumirea „The Good Club”. Această adunare secretă a fost sponsorizată de Bill Gates. Printre participanți s-au numărat: David Rockefeller, Warren Buffett, George Soros, Michael Bloomberg, Ted Turner, Oprah Winfrey și mulți alții”.

În mai 2009, „WSJ” și „Sunday Times” au raportat (John Harlow, Los Angeles) că „Unii dintre cei mai importanți miliardari ai Americii s-au întâlnit în secret pentru a analiza cum ar putea fi folosită bogăția lor pentru a încetini creșterea populației lumii și a accelera îmbunătățirile. în sănătate și educație”. Accentul nu a fost pus pe creșterea populației (adică Planned Parenthood) ci pe „Depopulare”, adică pe reducerea dimensiunii absolute a populației lumii, au discutat despre unirea forțelor pentru a depăși obstacolele politice și religioase din calea schimbării.

Nu este un secret pentru nimeni că eugenia și controlul populației au fost mult timp un obiectiv al globaliștilor în general și al familiei Rockefeller și al lui Bill Gates în special. Cu „Good Club”, îi avem pe Gates și David Rockefeller în aceeași serie de întâlniri, alături de alți câțiva miliardari celebri. Cartea recentă a lui Robert F. Kennedy Jr., „The Real Anthony Fauci: Bill Gates, Big Pharma, and the Global War on Democracy and Public Health”, citează mai multe exemple în care Fundația „Bill și Melinda Gates” a promovat utilizarea pe scară largă a vaccinurilor în Africa cu motivul de bază probabil al reducerii populației. În Europa, Clubul de la Roma și ramurile sale, inclusiv Forumul Economic Mondial, au făcut lobby pentru obiective similare. 

În ceea ce privește numerele brute, membrul „Good Club” și fondatorul CNN Ted Turner a declarat: „O populație totală de 250-300 de milioane de oameni, o scădere de 95% față de nivelurile actuale, ar fi ideală”, – conform citat în „McAlvany Intelligence Advisor”, iunie 1996”.

Este oportun să-l menționăm aici pe Aurelio Peccei, co-fondatorul „Club of Rome”, inițiatorul ideii Forumului Economic Mondial și justificarea sa pentru necesitatea instituțiilor supranaționale de a aborda crizele globale. Aceasta implică necesitatea implicită de a slăbi suveranitatea statelor naționale pentru ca globalismul să reușească. Din acest unghi, distrugerea economiei producătoare a SUA a fost întreprinsă prin externalizare industrială și a fost realizată în deceniile care au urmat publicării volumului fundamental al lui Peccei, „Prapastia de dinainte”. 
Relația dintre Rockefeller și Peccei datează din 11 aprilie 1964, când Peccei a participat la o întâlnire a Grupului Bilderberger din Williamsburg, Virginia, unde s-a întâlnit cu David Rockefeller, pe atunci președinte și președinte al Băncii Chase Manhattan. Rockefeller a fost, de asemenea, supraveghetorul Consiliului pentru Relații Externe, principalul think-tank globalist din S.U.A.
Am citit despre această întâlnire dintre Rockefeller și Peccei la zeci de ani de la eveniment. A avut un interes deosebit pentru mine, pentru că am fost acolo ! Nu la întâlnirea lor, desigur, ci la Williamsburg Lodge unde avea loc conferința. Eram la clubul local de evenimente actuale ale liceului la acea vreme și am fost invitați să ascultăm câteva discursuri. În timpul vieții și a carierei mele de analist guvernamental, am fost martor la multe evenimente de importanță istorică. Gândiți-vă doar că stăteam și eu lângă ceea ce ar fi putut fi planurile de a distruge o mare parte din rasa umană!
Până la mijlocul anilor 1970, promovarea reducerii populației era politica oficială a guvernului SUA. După cum este documentat de site-ul web „Human Life International” (3 ianuarie 2024): „Consiliul de Securitate Națională al Statelor Unite este cel mai înalt organism decizional cu privire la politica externă din Statele Unite. Pe 10 decembrie 1974, a finalizat un document extrem de secret intitulat  Memorandumul de studiu al securității naționale sau  NSSM-200 , numit și  Raportul Kissinger, deoarece Henry Kissinger era secretar de stat la momentul redactării acestuia”.
Subiectul  „NSSM-200” este „Implicațiile creșterii populației la nivel mondial pentru securitatea SUA și interesele de peste mări”. Acest document, publicat la scurt timp după prima conferință internațională majoră a populației de la București, a fost rezultatul colaborării dintre Agenția Centrală de Informații (CIA), Agenția Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională (USAID) și Departamentele de Stat, Apărare și Agricultură. NSSM-200  a fost făcut public când a fost declasificat și a fost transferat la Arhivele Naționale din S.U.A. în 1990.
Raportul spunea: „Economia S.U.A. va necesita cantități mari și tot mai mari de minerale din străinătate, în special din țările mai puțin dezvoltate. Acest fapt dă SUA un interes sporit pentru stabilitatea politică, economică și socială a țărilor furnizoare. Oriunde o diminuare a presiunilor populației prin reducerea natalității poate crește perspectivele pentru o astfel de stabilitate, politica populației devine relevantă pentru resursele și interesele economice ale Statelor Unite”.

Rețineți că Henry Kissinger (în foto cu Rockefeller) a fost un asociat pe viață al imperiului financiar Rockefeller și chiar a fost considerat la un moment dat ca fiind numit coordonator general al tuturor investițiilor Rockefeller. De asemenea, se poate argumenta că S.U.A. încearcă de zeci de ani să creeze limitări ale suveranității statelor naționale și ale creșterii populației în țările mai puțin dezvoltate prin intermediul Fondului Monetar Internațional, cu multitudinea de „condiționalități” însoțind politicile sale de împrumut de pradă. Acestea au inclus privatizarea utilităților publice, reducerea salariilor pentru angajații publici, reducerea beneficiilor sociale, conversia producției agricole de la autosuficiență la mărfuri de export, votarea „corectă” la O.N.U., deschiderea economiilor pentru investițiile de capital occidentale la nivel ridicat. ratele dobânzii etc. 

Sancțiunile S.U.A. au jucat și ele un rol, un exemplu fiind sancțiunile împotriva Irakului de la mijlocul anilor 1990, despre care secretarul de stat Madeleine Albright a recunoscut că au fost cauza morții a 500.000 de copii irakieni.
A meritat”, a spus ea unui intervievator TV. Sancțiunile împotriva Rusiei din cauza războiului din Ucraina au, fără îndoială, aceeași intenție ca parte a unei achiziții similare de resurse împotriva Rusiei, efectuată de S.U.A. după căderea Uniunii Sovietice în anii 1990.
Acum, totuși, se poate argumenta că tacticile de reducere a populației globaliste aduse împotriva unor părți ale lumii mai puțin dezvoltate/ adversare, dar adesea bogate în resurse, sunt îndreptate în mod intenționat împotriva propriilor populații ale națiunilor occidentale și nu sunt doar consecințele politicilor multiple. decizii luate fără o agendă de bază. În S.U.A., am observat creșterea rapidă și radicală a gradului de bogăție între bogați și săraci și slăbirea rețelei de siguranță socială prin acțiuni precum tăierea bonurilor alimentare și a beneficiilor medicale. Doar un orb nu ar fi putut ști că aceste măsuri ar duce la creșterea sărăciei și a mortalității în sectorul cu venituri mai mici.
Din cauza inflației, cauzată cel puțin parțial de profitul corporativ, disponibilitatea locuințelor, hranei, educației și transportului sunt din ce în ce mai inaccesibile, costul ridicat al vieții promovând familiile mai mici.
Avorturile la cerere ca măsură de control al nașterii au făcut parte de multă vreme din programul liberal, sinuciderea asistată medical devenind obișnuită odată cu distribuirea morfinei de către hospicii.
Promovarea agendei L.B.G.T. are ca rezultat, de asemenea, nașterea a mai puțini copii. 
Dar este posibil ca o piatră de hotar majoră în atacul lumii dezvoltate împotriva umanității să fi fost atinsă odată cu pandemia de Covid. Din nou, Robert F. Kennedy Jr. a fost cel care a adunat detalii despre modul în care blocajele societale, închiderile de afaceri, închiderea școlilor și cenzura disidenței au fost anticipate de două decenii de instruire și planificare sub radar. exerciții, cu participare militară intensă. Unul dintre acestea, „Evenimentul 201”, a avut loc imediat înainte de începerea pandemiei de Covid la Universitatea Johns Hopkins, sponsorizat de Bill Gates și Forumul Economic Mondial. 
În cea mai recentă carte a sa, „The Wuhan Cover-Up and the Terrifying Bioweapons Arm Race” (Mușamalizarea Wuhan și cursa terifiantă a armelor biologice), RFK Jr. discută despre proliferarea masivă a laboratoarelor de arme biologice sponsorizate de S.U.A. la nivel mondial, care efectuează cercetări privind armonizarea virușilor sub titlul „câștig-de-funcție”. Abia în ultimii câțiva ani, „câștig-ul-funcție” a devenit o expresie de limbaj comun. 
Se pare că controlorii de elită ai societății occidentale au decis că războiul deschis este insuficient pentru a-și atinge obiectivele de depopulare, așa că trebuie căutată o soluție diferită. Ceea ce par să fi pus în lumină este inculcarea deliberată a pandemiilor. Covid, inclusiv ARNm-ul mortal „vax”, a fost, probabil, operația lor.
Desigur, Covid nu a fost prima atrocitate medicală comisă de Big Pharma, guvernul S.U.A. și profesia medicală. O alta este epidemia de autism cauzata probabil de proliferarea vaccinurilor aplicate copiilor. Potrivit Dr. Lewis Coleman de la Institutul Geopolitic American: „Nu am văzut niciodată asta când eram în școala elementară, dar acum este o epidemie, ca să nu mai vorbim de nenumăratele pagube cauzate de Long Covid și alte efecte de „vaccinare”. Ne înfiorăm să ne gândim cum va arăta societatea peste 20 de ani. Copiii cu aceste boli pot distruge familii și pot distrage atenția de la nevoile copiilor sănătoși. Și nu iau în calcul toate avorturile spontane și victimele lungi de Covid și victimele morții subite ale vaccinurilor cu ARNm sau nenumărații pacienți infirmi de boli cronice, cum ar fi boala Parkinson, care sunt cauzate de poluarea alimentelor, apei și aerului”. 

Agenda mondială de depopulare a globaliștilor își depășește roțile de antrenament Între timp, globaliştii au luat măsuri în sferele economiei şi tehnologiei pentru a pregăti terenul pentru o prăbuşire masivă a populaţiei lumii.
Una dintre aceste acțiuni a fost sperietura neproporționată de „schimbări climatice” și presupusa conversie la surse de energie regenerabilă, care ar lăsa națiunile industriale avansate dependente de panouri solare și morile de vânt.
Cel mai bun exemplu este distrugerea adusă economiei germane de către Partidul Verzilor, care a reușit deja să închidă toate centralele nucleare ale Germaniei. Un alt punct de atac a fost centralizarea și digitalizarea monedelor. Un altul a fost promovarea inteligenței artificiale în procesele industriale, deși Globaliștii nu au dezvăluit cine va cumpăra toate bunurile produse prin automatizare nesfârșită dacă publicul consumator a „dispărut”. 
Un alt truc a fost centralizarea producției de alimente cu un număr din ce în ce mai mic de companii responsabile de aprovizionarea cu alimente. Aceasta a inclus evocarea amenințărilor la adresa aprovizionării cu alimente prin ceea ce s-ar putea numi „terorism biologic”, cum ar fi isteria în creștere asupra „gripei aviare” cu acțiuni precum amenințările guvernatorului Michigan Gretchen Witmer cu o represiune în stil militar care ar putea duce la mai multe sacrificarea în masă deja alarmantă a păsărilor de curte și a vitelor. De fapt, „gripa aviară” poate fi misterioasa „Boala X” despre care unii avertizează acum. 
Un articol din 6 mai 2024 al lui Julian Rose din „Activist Post” intitulat „Madkind-v-Mankind – A Race Against Time” (Madkind-v-Mankind – O cursă împotriva timpului) oferă o descriere grafică a viitorului pe care controlorii l-au imaginat: „Marea resetare” este cel mai recent eveniment de setare a ceasului, numit în mod corespunzător, inițiat de Madkind. A plasat câteva date cheie în agenda sa pentru transferul vieții organice într-un asemănător robot controlat digital, cu scopul de a face Omenirea învechită. Repere: 2025/26, 2030 și 2045/50 prin care să se realizeze anumite faze ale acestei ambiții.
Cunoaștem planul de joc al lui Madkind pentru că este prezentat în mod explicit în Agenda O.N.U. 2030 și a patra revoluție industrială/Green New Deal a Forumului Economic Mondial. Din punct de vedere financiar, pentru început, o monedă digitală a băncii centrale cu un program de conformitate a creditelor sociale pentru a controla accesul persoanelor la conturile bancare, este înregistrată pentru circa 2026. Stagnarea economică globală și ramurile de foamete umane sunt programate să urmeze.

Până în 2030, agenda lui Madkind afirmă că procesul de digitalizare și inteligența artificială (AI) va uzurpa o mare parte din capacitatea de gândire emoțională și rațională a omenirii; cu puterile naturale de reproducere, de asemenea, sterilizate în supunere prin geoingineria atmosferică în continuă creștere, denaturarea apei și alimentelor, frecvențele electromagnetice (E.M.F.) și programele de vaccinare cu arme. Până la aceeași dată, aproximativ cincizeci la sută din alimente sunt planificate să fie create în laboratoarele fabricii. Sintetic, modificat genetic și fără legătură cu solul. Insectele sunt în fruntea listei pentru înlocuirea proteinelor, odată ce laptele, carnea și ouăle au fost scoase din meniu, deoarece au fost identificate ca complice la invenția nebună a încălzirii globale a lui Madkind.
Producția de energie este programată să elimine în mare parte practicile de ardere a combustibililor fosili până la aceeași dată, înlocuită de ceea ce consideră că sunt soluții „verzi” care preiau puterea a ceea ce a mai rămas din industria productivă.
Până în 2045/50, Madkind se vede pe locul șoferului cu așa-numita sa politică „Net Zero” (fără dioxid de carbon), care a redus și mai mult biodiversitatea naturală și populațiile lumii la o fracțiune din nivelurile actuale, înlocuind Mankind cu versiunea cyborg AI Transhuman și un rasă de sclavi a Umanității păstrată pentru îndatoriri ușoare nepotrivite roboților.
Aceasta este o listă pur superficială, orientativă – deoarece există mult mai multă nebunie în curs decât este menționată aici. Și Madkind are un plan B, C și D dacă A nu se materializează (la timp).
Pentru a vă aminti în continuare, verificați descrierea lui Mad Schwab a celei de-a patra revoluții industriale și declarația lui Mad Harari „Vom face mai bine decât Dumnezeu”.

Autor: Richard C. Cook
Sursa: art-emis.ro

Aranjament grafic – I.M.
Richard C. Cook
sursa – https://www.globalresearch.ca/globalists-genocide-who-pandemic-treaty/5856968

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.