Complicitatea UDMR la distrugerea României

Complicitatea UDMR la distrugerea României

0 266

Complicitatea la crimă, cu bună ştiinţă, tot crimă se poate numi. Iar complicele, tot criminal.
Dacă unul te ţine iar celălalt îţi dă cu toporul în cap nu înseamnă că te-au ucis amândoi? Să nu ne mai ascundem după deget!
În marasmul în care a fost împinsă ţara asta de când cu guvernarea Câţu, toate reproşurile sunt aduse  PNL şi USR-PLUS, uitându-se cu desăvârşire de UDMR. Ba, şi mai grav, unii chiar laudă UDMR pentru că ar duce o politică sobră şi constructivă, fără a genera scandaluri sau schisme în alianţă.
Această percepţie apreciativă despre UDMR este una profund greşită! Favorizată de superficialitate şi chiar de prostie.
Politica pe care o face UDMR este a Budapestei şi nu a Bucureştiului. Iar Budapesta vrea o Românie slabă, de la care să recupereze în timp ceea ce consideră că i-a fost luat, abuziv, prin Tratatul de la Trianon.

UDMR vrea la putere cu oricine, doar la putere să fie. Iar principalul motiv nu este cel material, cum mulţi cred, ci unul strategic: să afle nemijlocit, direct din măruntaiele guvernării, acele secrete naţionale preţioase pentru care orice agenţie de spionaj şi-ar mobiliza toate resursele.
Este o crimă împotriva României transformarea PNRR-ului într-o sursă de îmbogăţire a clientelei politice a USR-PLUS şi PNL? Este! A protestat în vreun fel UDMR la punerea la cale a acestui rapt? Nicidecum!
Sigur, or fi primit şi judeţele lor ceva mărunţiş în schimbul acceptului tacit, dar nu din acest motiv au optat maghiarii pentru vot pozitiv şi pentru mucles. Adevărata explicaţie este că lor le convine de minune ca PNRR-ul să rateze progresul României.

Este o crimă împotriva românilor ca să fie privaţi de un Avocat al Poporului onest şi patriot, care chiar să ţină cu poporul în sensul dat de Constituţie şi anume: Rolul fundamental al avocatului poporului este de a apăra drepturile și libertățile cetățenești, în genere, în raport cu autoritățile publice și în special cu cele executive”? Este!
S-a opus în vreun fel UDMR debarcării  abuzive a doamnei Renate Weber? Nici vorbă! Şi în acest caz a existat peşcheşul de rigoare, cedarea acestei demnităţi UDMR, dar nu el a fost determinant în poziţia “constructivă şi neconflictuală” a maghiarilor ci rămânerea lor la putere, cuplarea lor la toate robinetele guvernării de informaţii strategice, de influenţă şi de resurse.

Am dat doar două exemple, foarte recente, de egoism antinaţional şi priorităţi subversive promovate cu cinism de UDMR şi deghizate în exemplaritate politică. Acestea sunt o mică parte dintre subminările lor vizibile. Câte, însă, invizibile publicului larg, macină românismul şi interesele fundamentale ale tării prin zonele geografice controlate de ei?
Evident că guvernanţilor noştri  de azi şi instituţiilor de forţă care îi slugăresc le pasă mult mai mult de conservarea privilegiilor pe care le oferă deţinerea puterii decât de apararea suveranitatii nationale, de servirea intereselor majore ale României şi românilor. Ce dacă UDMR participă cu un entuziasm frenetic la tot ce ne distruge nivelul de trai, respectul de sine, demnitatea naţională? Pentru PNL, USR-PLUS, servicii secrete, preşedinte, udemeriştii sunt buni atâta vreme cât votează cu ei şi cu ai lor.

Când se înfrăţesc, ticăloşii nu mai au etnie, nici culoare politică, nici spirit critic, nici ţară, nici popor. Au doar o solidaritate animalieră de haită  şi nişte colţi de înfipt în tot ce le iese, suculent, în cale.
“Ionopot kivanok, PSD”! Cum sună, în acest context, această incantaţie!!!
Marele făţarnic, prin susţinerea irersponsabilă a unuii guvern “al meu” ruinător de ţară, îşi dă încă o dată, dacă mai era nevoie, arama pe faţă.

Contele de Saint Germain

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.