Complicele lui Cioaca s-a intors, ieri, in Romania

Complicele lui Cioaca s-a intors, ieri, in Romania

0 78

Dupa cum stiti telenovela crimei Cioaca v. Elodia Ghinescu a revenit in atentia publicului spectator avid de «senzationalisme». Ultima noutate o reprezinta re-arestarea lui Cioaca, acuzat fiind de «violarea intimitatii» sotiei sale prin spargerea adresei de e-mail si citirea mesajelor acesteia, mai precis a «biletelelor» dintre aceasta si un presupus amant.


Ancheta continua in acest caz, iar acuzatiile cad si pe capul altor persoane, complici ai lui Cioaca.?Persoana impreuna cu care politistul brasovean a comis talharia mai sus mntionata este subcomisarul Marius Sebastian Breazu. Chemat fiind la tribunal, acesta nu a fost gasit prea usor pentru ca se afla intr-o misiune de mentinere a pacii in Timorul de Est. Totusi, acesta a fost readus in tara, cu interventiile Ministerului Internelor si Reformei Administrative care a trimis oficialilor ONU documentatia necesara.


Odata ajuns in tara, subcomisarul Breazu s-a prezentat la sediul Politiei Brasov. Inspectoratul de Politie va decide in continuare ce sarcini ii vor fi incredintate acestuia pana cand cercetarile in cazul sau vor fi definitivate.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.