Complice la jaf, banuit de sinucidere

Complice la jaf, banuit de sinucidere

0 549

Accidentul teribil de saptamana trecuta ar putea avea legatura cu jaful unei banci din cartierul Valea Cetatii, petrecut anul trecut. Tanarul de 27 de ani a carui masina a fost spulberata dupa impactul cu un TIR era cercetat, alaturi de alti patru braşoveni, in jaful soldat cu o paguba de 300 de mii de lei

Accidentul teribil de saptamana trecuta ar putea avea legatura cu jaful unei banci din Brasov, in cartierul Valea Cetatii, petrecut anul trecut.

Tanarul de 27 de ani a carui masina a fost spulberata dupa impactul cu un TIR era cercetat, alaturi de alti patru braşoveni, in jaful soldat cu o paguba de 300 de mii de lei. De doar 37 de secunde au avut nevoie suspectii, in noaptea de 3 spre 4 septembrie anul trecut, pentru a desprinde din perete si pentru a fugi din banca cu dulapul de metal in greutate de 50 de kilograme.

Trei suspecti au fost arestati, iar altul este cercetat in libertate. Laurentiu Cernat, soferul decedat in accidentul de saptamana trecuta, daduse si el declaratii in acest dosar, cu numai cateva zile inainte de tragedie.

Anchetatorii accidentului trebuie acum sa ia in calcul si varianta sinuciderii, dar nu pot exclude nici ipoteza ca bolidul condus de tanar sa fi fost sabotat de o mana criminala.

Cert este ca tanarul a condus cu o viteza atat de mare incat masina a fost rupta in bucati iar corpul soferului nu a mai putut fi reconstituit.

Laurentiu Cernat era recidivist si ispasise deja o pedeapsa cu inchisoarea pentru furt de masini.

 

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.