Complexul Sky Turn va fi promovat outdoor

Complexul Sky Turn va fi promovat outdoor

0 179

Brasovul se imbogateste cu inca un complex rezidential de mare anvergura.
Noul complex Sky Turn va fi promovat, din decembrie 2008, de Agentia de publicitate Pictas Interactive, in premiera pe piata din Romania, prin conceptul de instalatii de arta (Art Installations), ca parte a unei campanii de promovare outdoor.
Instalatia de arta este o modalitate de exprimare in arta vizuala contemporana, in care se utilizeaza diverse materiale dispuse in spatiu tridimensional, pentru a oferi spectatorului o experienta inedita. Instalatia nu este limitata la spatiul unei galerii, ci se poate manifesta prin combinarea diverselor medii de exprimare in orice spatiu public sau privat.
Astfel de promovari au fost realizate in tari precum Germania, Olanda sau Franta. Cele trei lucrari de arta utilizate in campanie, vor fi selectate in urma unui concurs cu un buget de creatie de peste 100.000 de euro, ce are ca tema ‘Sky Turn provides the future living’.
Cea mai atractiva opera de arta dintre cele trei castigatoare va fi aleasa de un juriu prezidat de artistul vizual Matei Bejenaru si recompensata cu 5000 de euro.
‘Sky Turn, prin imaginea sa ultra-moderna si viziunea originala a complexului rezidential, ne-a determinat sa gandim procesul de promovare in termeni mai putin obisnuiti. Am dorit sa folosim o idee noua pe piata de publicitate autohtona si suntem increzatori ca reusim sa cream, mai mult decat o campanie de promovare, o experienta deosebita, complet noua in Romania, pentru cei ce vor vizita instalatiile din Brasov’, a declarat Oana Dereli, general manager, Pictas Interactive, pentru cotidianul Adevarul.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.