Complexul Eroul-salvator Mesia (Programul spiritual)

Complexul Eroul-salvator Mesia (Programul spiritual)

0 946

Programele de Control (ale minții) este un termen folosit pentru a descrie mai multe straturi de Control al Minții, care este folosit psihologic și emoțional pentru a programa omenirea să gândească în gânduri polarizatoare de divizare, violență și ură pentru a crede în sistemele de control bazate pe frică ce modelează cultura morții. Cultura morții este susținută de strategiile de decepție archonice folosite de forțele NAA pentru a divide și cuceri umanitatea.
Punerea în aplicare a acestor Programe de Control este realizată prin forțarea identităților egotice false și a modelelor de gândire din mintea oamenilor cu așa-numitele Arhetipuri Victimizatoare.

Când înțelegem că aceste Arhetipuri Victimizatoare au ca target conștiința colectivă a rasei umane, putem învăța cum funcționează, pentru a scurge energia și pentru a alimenta Modelarea Istovitoare și Parazitismul. Astfel, putem înceta să ne mai jucăm cu aceste arhetipuri dăunătoare, dar și să ne mai alimentăm dramele pe care le generează, nepermițând altor oameni să proiecteze aceste arhetipuri asupra noastră. În esență, refuzăm să luăm momeala manipulării emoționale din cei care încearcă să ne atragă să jucăm aceste arhetipuri distructive, de multe ori în scopul divizării și polarizării problemelor în conflicte mai distructive care există între grupuri de oameni.
Prin războiul psiho-spiritual spontan, provocat împotriva minții populației umane, masele se fac pliabile și subordonate pentru a urma NAA, mascându-se ca Rege fals al Arhetipului Tiraniei.

Imagini pentru manipularea spirituala

Aceasta este în încercarea de a găsi o regulă absolută și un control de către Puterea Elitei, manipulând arhetipurile Părintelui Fals pentru a obține o autoritate a Tatălui Fals asupra maselor. Ca reacție inconștientă la opresiunea spirituală și persecuția complexă care se extinde pe planetă, unii oameni treziți devin pradă arhetipului victimizator, care este folosit pentru a genera în mod intenționat părțile distructive ale complexului erou-salvator sau Mesia. 

Complexul Eroului-Salvator Mesia 
Complexul Mesia (cunoscut ca și Complexul Hristos sau complexul salvatorului) este o stare de spirit în care un individ are convingerea că este destinat să devină salvator. Termenul se referă, de asemenea, la o stare de spirit în care un individ crede că el sau ea este responsabil pentru salvarea sau asistarea altora, pentru a obține un anumit destin la scară mare.
Complexul Eroului-Salvator Mesia este un program arhetip de control al mintii, care este folosit pentru a viza semințele stelare si oamenii dezvoltați spiritual, în așa fel încât să-i distrugă și, în cele din urmă, să-i fractureze mental și emoțional.
Multe tipuri de guru sunt vizați de această programare arhetipală, astfel încât aceștia vor cădea în mai multe distorsiuni mentale și emoționale, până în momentul în care își pierd coerența și discernământul clar din propriile lor acțiuni. De-a lungul timpului, atunci când un lider, aflat la conducere nu își asumă responsabilitatea pentru acțiunile lui, deoarece crede că este un erou-salvator sau un Mesia și prin urmare, este mai presus de orice reproș, acesta este un recipient orb pentru manipularea întunecată, iar forțele Întunericului îl iau în posesie.
Acesta este unul dintre programele de control care este un subprogram al programului Victimă-Victimizare și este o boală cronică colectivă pe pământ, care a fost acumulată prin multe evenimente traumatice și tragice din istoria noastră, care au avut loc de-a lungul mai multor generații.

Complexul eroului-salvator Mesia are o față dublă, arătând o persoană exterioară care este mult diferită de persoana ascunsă sau interioară. La suprafață, sistemul general de credințe este că oamenii din jurul lor au nevoie de salvare și sunt neajutorați și neputincioși și de aceea au nevoie de un salvator sau de un mesia. În mintea subconștientă și în aspectele ascunse ale personalității, egoul negativ, efemer, poate să-și dorească de fapt să fure resursele și energia altcuiva pentru a-și îndeplini propriile scopuri egoiste. Ei caută să strângă grupuri de oameni pentru a obține energia sau prestigiul pe care îl caută, pentru a umple golurile sale interioare. Aceasta este, pentru ca ei să poată simți sau să fie mai puternici decât oamenii pe care ei spun că-i salvează.
Este un complex subconștient profund îngropat, de obicei condus de tactici de control al minții, pentru a se simți mai puternic decât ceilalți, câștigând faimă sau un nou statut, și să facă să se simtă neputincioși și insignifianți, adânc în interior.

În prezent, termenul „complex mesia” nu este abordat oficial în domeniul psihologiei din Manualul de diagnostic și statistic al tulburărilor mintale (DSM), deoarece nu este un termen clinic și nici o tulburare diagnosticabilă. Cu toate acestea, simptomele tulburării se aseamănă foarte mult cu cele găsite la persoanele care suferă de iluzii de grandoare, incapacitatea de a vedea realitatea, reală așa cum este ea. Conturile înregistrate identifică în mod specific complexul mesia în categoria iluziei religioase, care se referă la credințe fixe puternice care cauzează suferință emoțională sau dizabilitate. Această formă de credință delirantă este cel mai frecvent raportată la pacienții care suferă de tulburare bipolară și schizofrenie.

În context spiritual, aceste tulburări mintale sunt strâns legate de fragmentarea sufletească și de atașamentele care provoacă gândirea dezordonată și incoerentă. Când un Complex Mesia se manifestă în interiorul unui individ religios după o vizită la Ierusalim, acesta poate fi identificat ca o psihoză cunoscută sub numele de Sindromul Ierusalim.
În psihologia mass-mediei, se consideră că Adolf Hitler a fost un caz acut al Complexului Mesia. Acest lucru a fost evident în preocuparea sa față de el însuși ca actor politic, îngrijorarea sa meticuloasă față de prezentarea lui de sine și identificarea negativă cu el însuși ca erou-salvator al poporului german.

Hitler a crezut că a fost condus de puteri superioare pentru a conduce Germania și Europa o mie de ani și că a fost ales să scape Europa de oamenii nedoriți. Acest exemplu arată modul în care complexul mesia la astfel de indivizi, poate provoca distrugeri inimaginabile atunci când este combinat cu trăsături narcisiste și paranoide. În acest context, Hitler a fost sprijinit și ajutat de grupurile Soarelui Negru din Orion și lojele închinătoare lor de pe Pământ. Astfel, slăbiciunile sale mentale și emoționale au fost exploatate pentru a ucide în mod intenționat mulți oameni prin sacrificiu de sânge și în mod esențial, un monstru egotic și o prezență demonică au fost co-create în el pentru a-și desfășura crimele brutale împotriva umanității.

Potrivit site-ului People Skills Decoded, „Complexul salvatorului este un construct psihologic care face ca o persoană să simtă nevoia de a salva alte persoane. Această persoană are o tendință puternică de a căuta oameni care au nevoie disperată de ajutor și de a-i ajuta, adesea sacrificând propriile nevoi pentru acești oameni „.

Oamenii codependenți emoțional, de multe ori trăiesc în negare și în auto-înșelăciune. Atunci când oamenii codependenți emoțional încep să se trezească prin experiențe spirituale și se transformă prin forme de gândire noi, aceasta poate fi o combinație toxică dacă acea persoană nu este dispusă să se confrunte cu propria lor umbră și își asumă responsabilitatea de a face munca emoțională interioară pentru a recâștiga modele mai sănătoase din punct de vedere emoțional. Astfel, ei se pot referi la modele și caracteristici similare care pot descrie complexul erou-salvator sau mesia, cum ar fi:
–         Ei pot crede că alți oameni sunt incapabili să aibă grijă de ei înșiși, că sunt neputincioși sau neajutorați și au nevoie de ei ca să fie un mesia.
–         Ei Cred că sunt un salvator, mesia sau guru, ales special de Dumnezeu mai presus de ceilalți.
–         Că numai ei sunt responsabili pentru miraculoase acte de vindecare, aceasta este o parte a Eului spiritual sau a complexului Mesia.
–         Ei încearcă să convingă sau să-i manipuleze pe alții în ce fel să gândească, să facă sau să se simtă pentru că ei cred că au răspunsurile sau știu mai bine.
–         Unii doresc să fie celebri sub masca răspândirii mesajului lor.
–         Ei oferă în mod liber sfaturi și îndrumări fără a fi întrebați și chiar pot să se supere dacă nu ascultați sfatul lor.
–         Mulți trebuie să se simtă nevoiași de ceilalți, un sentiment de apartenență sau autoritate, pentru a avea o relație cu ceilalți.
–         Proiectează sau transferă propriile trăsături ascunse negative asupra altor persoane sau situațiile din jurul lor.
–         O replică comună este: „Nu trebuie să fii suficient de conștient pentru a vedea cum am evoluat eu …„.
–         Se percep pe ei înșiși ca fiind complet dezinteresați și dedicați bunăstării celorlalți din jurul lor, când sunt de fapt vampiri psihici și energetici.
–         Au dificultăți în a recunoaște greșeli, nu pot să abordeze conflicte, să schimbe comportamente negative sau să-și ceară scuze atunci când este necesar să facă acest lucru.

Trezirea semințelor stelare se adresează de obicei unor niveluri inferioare de discernământ energetic, pentru a se pune în scenarii periculoase sau distructive deoarece cred că „Dumnezeu sau Ghizii lor le-au spus să facă acest lucru”. Persoanele care se trezesc treptat, în general, trebuie să vindece complexul Erou-Salvator, dacă ecesta nu este corectat, această eroare în gândire se va forma într-o ambiție spirituală bazată pe atitudini nesănătoase ale Eului Negativ. De obicei, aceasta înseamnă că persoana devine o amenințare pentru ei înșiși, pentru că ei se află în poziția de erou gândindu-se că sunt necesari pentru a salva pe alții, dar într-adevăr ei sunt prinși în focul încrucișat al luptei spirituale.

Ei interpretează greșit experiențele lor personale de trezire care se pot forma în complexul erou-salvator. Că ei sunt aici pentru a salva lumea, pentru că oamenii din jurul lor nu au nivelul de inteligență sau conștiința trezită care ar putea simți că accesează niveluri ridicate de vibrație. Că de obicei, nucleele adevărului sunt manipulate pentru a crea o mare confuzie și haos, astfel încât persoana trezită să nu fie eficientă sau de succes în misiunea lor, ci să se desprindă dintr-o serie de iluzii.

În general, în comunitatea spirituală, este comun ca persoana cu un complex erou-salvator nevindecat să încerce să salveze oamenii din jurul lor dintr-o anumită amenințare sau viziune imaginară pe care o primeau de către NAA în inserțiile holografice, pentru a divide și cuceri efortul de grup ori pentru a perturba proiectele de grup. Astfel, persoana cu complexul erou-salvator sau mesia este folosită cu pricepere de NAA și devine un portal întunecat folosit pentru a distruge unitatea grupului prin hrănirea dramelor, a bârfei răutăcioase, a concurenței divizate și a face presupuneri fără să aibă faptele. În mod obișnuit, acestea sunt jocuri de putere ale egoului negativ și drame emoționale care se desfășoară sub forma de a avea nevoie a salva pe alții de la o faptă greșită, imaginată sau de o persoană rea.

Când suntem empatici față de durerea celorlalți, putem fi ușor manipulați de durerea pe care o simțim, prin faptul că nu înțelegem adevărata sa sursă de cauzalitate sau de unde și de ce provine durerea. Arhetipurile colective de Victimizator care conțin sentimente empatice sunt concepute pentru a instiga complexul Erou-Salvator sau Mesia, pentru a prinde acea persoană să se sacrifice pentru alții sau să fie conduse în situații distrugătoare, sunt create pentru a fi ușor persecutate și victimizate.

Pe planeta pământ, acum mulți oameni care se trezesc, în special Semințele Stelare, au fost implantate cu amintiri false sau amintiri clonate ale personalităților religioase sau spirituale celebre înregistrate în istoria planetară. Mai multe mii au fost implantate cu inserții holografice care alimentează amintiri false ale misiunii Guardian Christos, cum ar fi Yeshua și MaryAkhenaton și Nefertiti, precum și multe alte persoane semnificative și termene care sunt date ca curriculum standard despre istoria omenirii. Evident, aceasta a fost o tactică pentru a confunda originile istoriei noastre reale și pentru a ascunde identitatea oamenilor semnificativi, Isus și Arhanghelul Mihail fiind unele dintre cele mai clonate imagini folosite de forțele impostorilor întunecați de a manipula rasa umană.

Întunericul este fantastic în găsirea de slăbiciuni în interiorul nostru și apoi în exploatarea și manipularea lor în exterior. Putem folosi aceste oportunități ca lecții spirituale. Ca și când ne putem vedea slăbiciunile, găsim vulnerabilitatea noastră și participăm conștient cu ea prin renunțare și chemând spiritele impostoare, obținem o claritate interioară imensă.

https://burebista2012.blogspot.com/

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.