Complex rezidential la Predeal

Complex rezidential la Predeal

0 75

Compania Italiana Edilizia a anuntat finalizarea complexului de apartamente de vacanta Clabucet Residence, din Predeal, dupa o investitie de trei milioane de euro, din fonduri proprii. Situat in apropiere de centrul orasului, Clabucet Residence este format din doua cladiri cu patru etaje si dispune de un total de 40 de apartamente: 14 garsoniere (cu suprafete de 58-62 de metri patrati), 10 apartamente cu doua camere (60-65 de metri patrati), 16 apartamente cu trei camere (85-140 de metri patrati).
Preturile locuintelor variaza intre 50.000 de euro pentru o garsoniera si 90.000 de euro pentru o locuinta cu trei camere (de 106 metri patrati), preturile necuprinzand si TVA-ul. La dispozitia locatarilor sunt puse si 40 de locuri de parcare. O nota distinctiva a acestui ansamblu rezidential consta in caracterul sau ecologic.
S-au folosit „materiale naturale biocompatibile, reciclabile, care sa fie in armonie cu mediul si care sa asigure o eficienta termica ridicata, reducand astfel din costurile periodice de intretinere”, a declarat Ioana Ciocirlan, responsabil pentru relatiile cu clientii in cadrul companiei dezvoltatoare.
Sandu Dumitru

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.