Competiţia hocheistică ,,Erste Liga”, a fost oprită

Competiţia hocheistică ,,Erste Liga”, a fost oprită

0 75

 Decizie drastică la hochei : competiția ,,Erste Liga”, care a angrenat echipe din Ungaria și România, a fost oprită! Decizia a fost luată în urma extinerii epidemiei de coronavirus şi a măsurilor luate de autorităţi în România şi Ungaria, ultima țară anunțând instituirea stării de urgență, pe întreg teritoriul ei! Oficialii competiţiei au decis să acorde titlul de câştigătoare a competiţiei şi medalii de aur atât echipei Ferencvaros, cât şi formației Sport Club Miercurea Ciuc. Cele două echipe conduceau seriile semifinale cu Ujpest respectiv Hochei Club Gheorgheni  cu scorul de 2-0. Echipele conduse primesc medaliile de bronz. De remarcat că echipa brașoveană Corona s-a oprit în sferturile de finală ale competiției, fiind eliminată, cu 4-3 la general, de formația din Gheorghieni.

Campionatul de hochei din România se desfăşoară, în continuare, dar meciurile se vor juca fără spectatori. Astăzi și sâmbătă, Corona Brașov întâlnește acasă, Steaua.

În Europa există mai multe compionate care s-au oprit, din cauza coronavirusului, precum cele din Austria, Slovacia, Elveția, Polonia, Norvegia sau Germania.

D.D.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.