Compania Apa isi ameninta clientii sa continue contractele

Compania Apa isi ameninta clientii sa continue contractele

0 449

Conducerea companiei a realizat niste fluturasi prin care cere populatiei sa se prezinte la prelungirea contractelor sau incheierea de intelegeri noi, sub amenintarea sistarii furnizarii apei. Pe langa acest comportament nefiresc, Compania Apa solicita si numeroase documente care necesita timp si cheltuiala

Pentru ca are monopol pe piata, Compania Apa isi permite sa-si ameninte clientii pentru orice. Conducerea companiei a realizat niste fluturasi prin care cere populatiei sa se prezinte la prelungirea contractelor sau incheierea de intelegeri noi, sub amenintarea sistarii furnizarii apei. Pe langa acest comportament nefiresc, Compania Apa solicita si numeroase documente care necesita timp si cheltuiala, desi beneficiarii sunt obligati sa completeze si o declaratie pe propria raspundere.
Senatorul liberal Nicolae Vlad Popa spune ca un comportament precum cel al Companiei Apa este de netolerat daca legile pietei libere functioneaza.
Vlad Popa spune ca fiecare client trebuie sa vina cu extrase actualizate de carte funciara, care necesita drumuri, cheltuieli si timp pierdut din partea cetatenilor. Liberalul considera ca declaratia pe propria raspundere pe care clientii sunt obligati sa o completeze este suficienta pentru incheierea unui contract intre cele doua parti.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.