Comorile Persiei au trecut prin Brasov!

Comorile Persiei au trecut prin Brasov!

0 522

Sambata dimineata, Golden Eagle Danube Express, un tren de lux asemanator Orient Expresului, a tras pe peronul unu al Garii. Calatorii s-au imbarcat la Teheran in exclusivista croaziera „Comorile Persiei”, pentru care au platit chiar si 15.000 de euro. La Brasov, turistii au vizitat centrul istoric al orasului si Castelul Bran

Sambata dimineata, Golden Eagle Danube Express, un tren de lux asemanator Orient Expresului, a tras pe peronul unu al Garii. Calatorii s-au imbarcat la Teheran in exclusivista croaziera „Comorile Persiei”, pentru care au platit chiar si 15.000 de euro. La Brasov, turistii au vizitat centrul istoric al orasului si Castelul Bran.
Trenul de lux de la Rasarit a ajuns la Brasov sambata dimineata. Au coborat 26 de calatori din 9 tari printre care Statele Unite, Canada, Spania si Italia. Din gara turistii au plecat la Castelul Bran iar apoi au vizitat Piata Sfatului si centrul istoric. Trenul de lux este de fapt un hotel pe sine. Ziua, canapelele sunt folosite ca sofale iar noaptea se transforma in paturi confortabile.tren de lux1
Mobilierul este din lemn de cires iar fiecare cuseta are baie proprie. Croaziera ofera servicii de prima clasa si la masa; bucatarii incearca sa foloseasca ingrediente locale. Exista specialitati din Ungaria si internationale iar meniurile sunt adaptate dupa preferintele clientilor.
Calatorii s-au imbarcat in Teheran in croaziera exclusivista „Comorile Persiei“, o calatorie de doua saptamani plina de farmec.
Pe viitor, iubitorii calatoriilor de lux cu trenul se vor putea imbarca si de la Brasov pentru croziera “Comorile Persiei”. Pretul unui bilet variaza intre 10.000 si 15.000 de euro. Urmatorul tren de lux va opri in Brasov pe 10 mai, unde turistii vor calatori in “Odiseea Balcanilor”, o croaziera pe ruta Venetia – Budapesta, via Croatia, Romania si Bulgaria.

 

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.