COMODITATE ?

COMODITATE ?

0 120

COMODITATE ?


?


Fiindca, intr-o clipa nefericita a vietii, mi s-a varsat niste vodca pe cartea de munca, acuma cam tot ce a fost candva scris cu cerneala se mai poate citi doar daca iti dai cu sarg silinta.


Cartea de munca am dus-o la Coliba judeteana de pensii – cam asa arata institutia – ca sa fiu pensionat. Si am fost. Dar personalul de acolo nu si-a dat cu sarg silinta, asa ca m-am pomenit ras de cativa anisori de vechime.Inclusiv armata, eu slujind in tinerete doi ani pe muchie patria. Asa ca m-au ras si de ceva banisori. Sid oar nu era vorba de nu stiu ce complicate cuvinte incrucisate, cid oar de putina atentie nascuta din spiritual implinirii datoriei.


Constatand dupa o vreme fapta, am depus in 06 martie 2007 o cerere de indreptare a situatiei, aratand ce si cum, mai putin schema cu vodka. Astazi ne aflam trecuti de jumatatea lui octombrie si cei din sus-amintita coliba nu au catadicsit nici macar sa-mi comunice mai stiu eu ce basm de doi bani, asa, ca sa se incadreze in legea care oblige institutiile sa raspunda solicitarilor in termen de 30 de zile de la depunere. Pe chestia asta imi vin idei caudate: daca institutiile statului nu respecta legile, eu ca ce chestie sa o fac ? Si uite cum ne ducem naibii !


Si oare cine plateste oalele mele sparte ?


?


Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.