Comisie politizata pentru transformarea Companiei Apa

Comisie politizata pentru transformarea Companiei Apa

0 68

Transformarea Companiei Apa in societate comerciala si cota de participare a fiecarui asociat, vor fi discutate incepind de luni, de o comisie formata din specialisti si reprezentanti partidelor politice. Asta dupa ce, vineri, a avut loc o intalnire, convocata de presedintele Consiliului Judetean, Aristotel Cancescu, pe aceasta tema, cu parlamentarii brasoveni si cu toti liderii partidelor policite din judet.


Scopul intalnirii a fost delimitarea unei concluzii comune in privinta cotelor de participare ale fiecarei localitati deservite de regie, la capitalul viitoarei Societati Comerciale Compania Apa SA. Din aceasta comisie vor face parte Ivan Cismaru (PD), Nicolae Iorga (PRM), Otilian Neagoe (PSD) si Nicolae Secuiu, care va reprezenta Consiliul Judeten. Conform democratului Ivan Cismaru, aceasta comisie va avea o prima intilnire astazi, pentru a stabili un calendar al dezbaterilor.


Ivan Cismaru a declarat ca, in ciuda componentei preponderent politice pe care o are, aceasta comisie va aveea discutii pur tehnice si va incerca sa stabileasca care va fi aportul fiecarei localitati la capitalul viitorei SC Compania Apa SA Brasov.


?


Marius Ola

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.