Comisia Udrea – prima zi

Comisia Udrea – prima zi

0 178

Comisia de ancheta in cazul ministrului Turismului si-a inceput ieri activitatea.
Membrii comisiei de ancheta in cazul Elena Udrea a stabilit ca se vor intalni de doua ori pe saptamana. In acest moment nu se cunoaste daca si cand va fi cehmat la audieri ministrul Turismului.
La inceput, adica saptamana viitoare, vor fi audiati ziaristii care au scris despre sumele cheltuite de Ministerul Turismului, iar in privinta celorlalate persoane care vor fi audiate, aceste vor fi nominalizate la finalul fiecarei sedinte.
Presedintele comisiei, liberalul Ludovic Orban, a anuntat ca Elena Udrea va fi audiata dupa studierea documentelor.
Ludovic Orban a mai anuntat ca va solicita Autoritatii Nationale pentru Reglementarea si Monitorizarea Achizitiilor Publice (ANRMAP) verificarea legalitatii documentelor de la Ministerul Turismului.
„Consider ca este necesar sa beneficiem de asistenta unor experti in cateva domenii: domeniul achizitiilor publice, marketingului turistic, domeniul financiar-contabil si domeniul publicitatii”, a explicat presedintele comisiei, Ludovic Orban.
Orban a mai precizat ca aceasta solicitare este legala din punct de vedere regulamentar si va apela la ajutorul grupurilor parlamentare pentru a putea beneficia de experti in aceste domenii. El a adaugat ca in urma cercetarii acestor experti se va hotari lista documenteleor care vor fi cerute ulterior de catre comisie.
Sa ne amintim ca democrat-liberalii au deschis subiectul Elena Udrea si al Comisiei in cadrul sedintei de luni a Coalitiei si au cerut ca discutiile de acest gen sa aiba loc doar intre partenerii de guvernare. PSD semnase insa, alaturi de PNL, infiintarea comisiei de ancheta a ministrului Turismului si nu au mai dat inapoi
Democrat-liberalii au anunþat ca nu vor participa la sedintele comisiei de ancheta in cazul Udrea
Vazand si afland toate astea, m-a bantuit o viziune: PD-L seamana, in aceste momente, ca Reichul hitlerist dupa batalia de la Stalingrad. Si stiti ce s-a intamplat dupa aceea!

Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.