Comisia de Circulatie de marti, 12 aprilie, se anunta cu scantei!

Comisia de Circulatie de marti, 12 aprilie, se anunta cu scantei!

0 589

Sute de brasoveni cer pastrarea trecerii de pietoni de la intersectia Calea Bucuresti cu Soarelui. Alaturi de cei care au semnat doua petitii in acest sens sunt si alti brasoveni care nu sunt de acord cu solicitarea Politiei de desfiintare a trecerii, doar pentru ca aici a avut loc ultima tragedie din trafic pe zebra in Brasov. Primaria cere, dimpotriva, infiintarea de noi treceri de pietoni in zone in care traficul pietonal este mare

Sute de brasoveni cer pastrarea trecerii de pietoni de la intersectia Calea Bucuresti cu Soarelui. Alaturi de cei care au semnat doua petitii in acest sens sunt si alti brasoveni care nu sunt de acord cu solicitarea Politiei de desfiintare a trecerii, doar pentru ca aici a avut loc ultima tragedie din trafic pe zebra in Brasov.
Primaria cere, dimpotriva, infiintarea de noi treceri de pietoni in zone in care traficul pietonal este mare. Comisia de Circulatia, care se va intruni marti, va discuta si oportunitatea montarii de opritoare la toate trecerile de pietoni din oras, asa cum vrea Politia.limitator viteza1
Dupa tragedia in care o adolescenta in varsta de 16 ani a fost accidentata mortal pe trecerea de pietoni de la intersectia Calea Bucuresti cu Soarelui, Politia a solicitat Primariei sa desfiinteze trecerea.
Edilii considera insa ca marcajul pietonal este foarte necesar in zona, care este una foarte populata.
De aceeasi parere sunt si brasovenii care locuiesc in apropiere. Oamenii spun ca, daca s-ar desfiinta zebra, ar trebui sa ocoleasca foarte mult pana la urmatoarea trecere de pietoni. O solutie mai buna li se pare montarea unui semafor cu buton.
Comisia de Circulatie, la care participa reprezentantii ai Municipalitatii si ai Politiei, va avea loc marti, 12 aprilie. Edilii spera sa-i convinga pe politisti sa renunte la masurile heirupiste pe care le-au impus Primariei, care pledeaza pentru aplicarea unor masuri mai inteligente si mai eficiente pentru asigurarea unui trafic fluent, nepoluant si sigur pentru soferi si pentru pietoni.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.