Comentariu devastator al CTP la intenția președintelui Iohannis de a-l nominaliza tot...

Comentariu devastator al CTP la intenția președintelui Iohannis de a-l nominaliza tot pe Cîțu premier

0 34

Cristian Tudor Popescu a reacționat vituperant la posibilitatea ca președintele Iohannis să-l nominalizeze tot pe Cîțu în funcția de premier, după consultările de la Cotroceni.
După părerea mea, acest Florin Cîţu nu mai poate fi numit premier al României. El este acum premier interimar prin lege. El nu mai poate fi numit premier al României, pentru că nu are cum să guverneze ţara cu un coeficient de încredere care se duce spre zero”, apreciază jurnalistul.

Florin Cîțu n-ar mai fi susținut nici de asociațiile de scară de bloc
„Nu mai găseşti să dai cu tunul pe cineva să-l susţină pe Cîţu. Nimeni! Se mai întâmpla asta la Dragnea, în ultima fază. Existau susţinători ai PSD, cum mai are acum şi PNL, nu cred că atâţia cât dau sondajele.
Cu Florin Cîţu nu se mai poate continua. Orice formaţiune politică, orice persoană, inclusiv Iohannis, nu poate continua. La ce mai e bun omul ăsta?” se întreabă retoric CTP.

Iohannis după Băsescu în traiectorie descendentă
,,Faptul că Klaus Iohannis l-ar mai numi încă o dată ar însemna că Iohannis vrea să copieze traiectoria lui Traian Băsescu, care a avut grijă ca în a doua parte a celui de-al doilea mandat să-şi dea cu levierul nu numai în genunchi, dar şi în cap”, a emis o predicție gazetarul, apreciind că traiectoria președintelui Iohannis este ireversibil în jos.

Libiu Mateescu

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.