Comeback Mona Musca

Comeback Mona Musca

0 213


Dupa anul de tacere ce a urmat deconspirarii “Danei” si demisiei din functia de parlamentar datorata tot scandalului generat in jurul dosarului de fost colaborator al securitatii, Mona Musca a reaparut in public ca exponent al PLD.


Mai intai a fost la Tebea, cu prilejul comemorarii lui Avram Iancu, pentru ca joi sa fie prezenta ?la o dezbatere organizata de fundatia liderului PLD Valeriu Stoica, ceea ce a facut sa se vorbeasca despre reintoarcerea ei in prim planul politicii.


In interventia televizata, Musca ?a atacat PSD si PNL pe problema majorarii pensiilor, incercand sa sublinieze ca de fapt nu din ratiuni sociale a fost adoptata legea in cauza ci din ratiuni politice. Potrivit ex-deputatei, ?PSD a propus proiectul de lege pentru a mai castiga ceva procente, iar liberalii au fost de acord cu initiativa pentru a ramane la guvernare.


Revenirea Monei Musca in politica a fost anuntata si de liderul PLD Valeriu Stoica, acesta afirmand ca Mona Musca este dorita ?n partid, dar ea asteapta introducerea uninominalului. De asemenea, Stoica a declarat ca ea ar putea candida pentru un nou mandat de deputat.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.