Combinația de medicamente recomandată în lupta cu formele grave de COVID

Combinația de medicamente recomandată în lupta cu formele grave de COVID

0 49

Omul de știință italian Salvatore Corrao, membru al Comitetului tehnico-științific pentru infecția de COVID-19 de pe lângă Guvernul regional din Sicilia, a făcut o anumită recomandare pentru cazurile grave de COVID-19.

Corrao este și șeful secției pentru bolnavii de COVID-19, aflată în una dintre cele mai mari instituții medicale din sudul Italiei, Ospedale Civico din Palermo. El a recomandat într-un interviu acordat RIA – Novosti, administrarea vitaminelor C și D, a melatoninei și a zincului pentru reducerea riscului formelor grave de infectare cu COVID.
În numărul din aprilie al revistei științifice internaționale „Nutrients” au fost publicate rezultatelor studiului efectuat de un grup de oameni de știință din Italia și San Marino, condus de profesorul Corrao.

O ulilizare terapeutică
Grupul a cercetat timp de șase luni influența pe care o au asupra organismului uman cele patru nutraceutice și au stabilit dozarea care poate asigura efectul pozitiv necesar. Zilnic trebuie luate 1 – 2 grame de acid ascorbic (vitamina C), care este un bun antioxidant.
În ceea ce privește vitamina D, poate fi luată atât zilnic, cât și o dată pe lună – oamenii de știință sunt de părere că soluția optimă este consumul unic de 50.000 UI (unități internaționale) de vitamina D pe lună, de preferință pe stomacul plin.
În ceea ce privește melatonina, Corrao recomandă consumul în fiecare seară de 6 – 10 miligrame de melatonină. În ceea ce privește zincul, el recomandă administrarea zilnică de circa 50 de miligrame, acesta ajutând sistemul imunitar să lupte împotriva virușilor.
Deoarece zincul are proprietatea de a se acumula în organism, la un moment dat doza trebuie scăzută la 25 de miligrame.
Corrao a subliniat că este vorba despre utilizarea terapeutică a acestor substanțe, care au un efect foarte divers asupra corpului uman.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.