Coman nu va apara poarta Rapidului timp de trei saptamani

Coman nu va apara poarta Rapidului timp de trei saptamani

0 226

Danut Coman cel mai in forma portar roman, nu va putea juca in partida Panathinaikos Atena – Rapid Bucuresti, din Grupa G a Cupei UEFA, programat joi, de la ora 21:45, pe stadionul „Olympic Spyros Louis” din Atena.

Meciul va fi arbitrat de o brigada italiana cu Matteo Simone Trefoloni la centru. Trefoloni ii va avea ca asistenti pe Luca Maggiani si Antonio Pascariello, in timp ce arbitru de rezerva a fost desemnat Andrea Romeo.

Coman va avea nevoie de cel putin 3-4 saptamani pentru a putea reintra pe teren. Anuntul a fost facut marti, la o conferinta de presa de Constantin Zotta, secretar general al Clubului Rapid Bucuresti.
„Din pacate, Dani Coman nu va fi alaturi de noi, decat ca suporter, ca prieten si coleg. El nu poate evolua in meciul de joi. S-au facut toate eforturile ca el sa fie in teren. Dar, nu s-a ajuns la un rezultat care sa ne fie favorabil in acest sens. Am facut toate demersurile catre UEFA pentru a-l inscrie pe lista pe Edel, in locul lui Coman, in perioada in care el este accidentat”, a declarat Zotta.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.