Columbeanca isi ia zborul in politica

Columbeanca isi ia zborul in politica

0 117

Monica Columbeanu, cea care a ajuns cunoscuta aparand pe la diferite kitschuri TV pentru ca bibicul ei are portofelul plin, va fi purtatoarea de cuvant a candidatului la presedintie Nati Meir. Era si normal sa incerce si ea acest fruct, vazand cate gasculite s-au catarat, fara alt talent decat cel al picioarelor lungi, in copacul cu scroafe politice.
„Monica Columbeanu a intrat in politica romaneasca. Din clipa asta, ea s-a facut purtatorul de cuvant al meu, al candidatului la presedintie din Romania“, a stalcit intr-o romaneasca de Tel-Aviv balaurul Nati Meir.
El a spus ca i-a fost greu sa o convinga pe Monica, dar ca in prezent ei formeaza un tandem.
„Si cu ea am stat de vorba foarte mult, si cu sotul ei, si cand mi-a dat acordul am stiut ca am facut istorie pentru Romania“, a spus Meir.
Este drept ca Romania nu prea simte nevoia ca un de-al de Nati Meir sa-i faca istorie – am vazut un dresor legandu-si cainii cate doua ore pe zi, timp de o saptamana, in fata pozei acestui candidat, ca sa se faca rai si sa invete sa latre – atata timp cat, pe unde paseste specimenul, iarba se usuca si florile mor, iar izvoarele seaca in favoarea buzunarelor circumcisului.
Monica Columbeanu a declarat, la randul ei, ca functia ei va fi de purtator de cuvant, adica de transmitere de mesaje. Cred ca mai bine se angaja la Poata Romana!
„Voi fi interfata domnului Nati Meir, interfata domnului cu dumneavoastra“, a spus aceasta.
Aicea ii dau dreptate: din doua rele alegi raul mai mic. Decat sa-i vad moaca nepricopsitului, mai bine ma uit la picioarele Monicai.
Monica nu a vrut sa divulge onorariul pe care il va primi, dar a spus ca a acceptat in primul rand pentru ca este studenta – cine nu ajunge in zilele noastre student, cat de tampit ar fi! – la o facultate de comunicare si astfel i se acorda sansa de a pune in practica ce a invatat.
Si uite cum a tunat si i-a adunat! Cu asemenea copitate, vai de mama ta, Romanie!
Inchei dorind sa se stie: respect evreii, dar nu-mi plac jidanii.

Dan Bota

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.