Colosal eșec al consultării publice pentru podul suspendat de pe Gării

Colosal eșec al consultării publice pentru podul suspendat de pe Gării

1 68

Că allen Coliban se ocupă de perdele de fum și de consultări iluzorii și trucate ale opiniei publice, în special pe facebook, este un fapt demostrat cu prisosință și, dacă mai era nevoie, confirmat ieri de consultarea on-line despre necesitatea podului suspendat-hobanat din zona Gării.
La întrebarea cetățenilor, dacă și când vom scăpa de suptraaglomerarea traficului auto pe B-dul 13 Decembrie, Coliban a răspuns – „Niciodată!” invocând dezvoltarea Brașovului în zece ani și înmulțirea autovehicolelor.
În legătură cu gogorița lansată în eterul public despre ideea unui pasaj hobanat care să traverseze suprateran zona Gării, Tractorul, Coresi, cam ca la Shanghai, primarul a dat îndărăt apreciind șansele slabe de înfăptuire a aberației infrastructurale, motivând că este nevoie de 55 de milioane de euro. A irosit totuși banii publici pe studiul de prefezabilitate și pe cel preliminar de fezabilitate.

Opoziție fermă a brașovenilor față de aberațiile progresiste ale lui Coliban
Cetățenii din cartierele menționate și-au exprimat dezaprobarea față de acest proiect care ar plasa podul în vecinătatea blocurilor din aceste cartiere cu anihilarea spațiilor verzi și ale terenurilor de sport de cvartal, solicitând soluții mai logice și mai realizabile pentru Brașovul pietonal și pentru traficul alternativ verde, prin extinderea benzilor pentru bicicliști și alte soluții de transport public nepoluant.
Primăria nu a ținut cont în dezbaterea sa de prejudiciile care vor fi aduse prin acest proiect locuitorilor din zona Gării, de imensul șantier al noulul pasaj, ce se va întinde ca durată vreo 10 ani.
Planul denumit pompos ,,Planul de Dezvoltare Urbanistică Durabilă,, ar trebui să conțină acest proiect după o consulatre publică reală, nu numai cu sicofanții useriști ai primarului pe facebook-ul Primăriei sau pe cel personal. Altfel, de ce pentru a-ți exprima părerea pe site-ul Primăriei trebuie să completezi un stufos formular, în timp ce pentru același procedeu pe site-ul Consiliului Județean trebuie doar să introduci parola oferită de instituție tuturor brașovenilor, indiferent de proiectele CJ?
Și la acest capitol Adrian Veștea l-a surclasat pe Allen Coliban, demonstrând că este gata și este indicat să-i ia locul la Primărie în 2024!

Libiu Mateescu

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.