Colindul ingerilor, la Biserica Neagra

Colindul ingerilor, la Biserica Neagra

0 372

Doua sute de copii iși vor uni din nou glasurile și instrumentele la cea de-a patra editie a proiectului „Ascultati colindul ingerilor”. Astazi, de la ora 18:00, sub conducerea dirijorului Steffen Schlandt, copiii vor canta colinde de Craciun, in latina, germana, engleza, romana, maghiara, italiana, norvegiana

Unul dintre cele mai frumoase evenimente de sarbatori s-au petrecut in aceasta saptamana. Doua sute de copii și-au unit din nou glasurile și instrumentele la cea de-a patra editie a proiectului „Ascultati colindul ingerilor”. Sub conducerea dirijorului Steffen Schlandt, copiii au cantat colinde de Craciun, in latina, germana, engleza, romana, maghiara, italiana, norvegiana – pentru alți copii care au nevoie de ajutor.
Fondurile stranse in urma concertului vor fi donate in totalitate Spitalului Clinic de Copii Brașov, in vederea achizitionarii unor aparate necesare sectiei de boli respiratorii.
Concertul transmis live din Biserica Neagra aduce impreuna elevi de la Liceul Teoretic „Johannes Honterus”, Scoala Generala Nr. 12 , Liceul de Muzica „Tudor Ciortea”, Liceul de Arte „Plugor Sándor” din Sfantu Gheorghe si din ansamblul Canzonetta.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.