Coliban visează teroriști în Piața Sfatuluiși este înspăimântat

Coliban visează teroriști în Piața Sfatuluiși este înspăimântat

0 69

Una din cele mai stranii activități pe care și le arogă Primăria Brașov este protecția cetățenilor împotriva teroriștilor. Inițal a sunat ca o păcăleală de 1 aprilie, dar evenimentul chiar a avut loc duminică, atunci când un membru probabil al USR, aflat sub influența substanțelor halucinogene după o ședință de partid, s-a prefăcut că intră cu o dubă în mulțimea din Piața Sfatului în dreptul semaforului și înjunghie cetățenii aflați acolo, sau în preajma bisericii Negre. Exercițiul face parte dintr-un proiect de sifonare a fondurilor europene și cele ale bugetului public, numit ProTect, din care ar face parte cinci orașe irelevante din UE, din care cel mai important este Eindhoven, din Olanda.
Evident câteva ONG-uri și asociații fantomă de aplicare a legii(sic!! în România legea în acest domeniu este aplicată de Ministerul Justiției și de Ministerul de Interne, în acord cu deciziile instanțelor de judecată n.n.) sunt implicate, alături de așa zise instituții științifice.

Primarul Brașovului se substituie ilegal instituțiilor de forță ale statului
Ceea ce nu menționează Primăria și abulicul său primar este că exercițiul este pe cât de inutil, pe atât de ilegal, în România protecția împotriva fenomenului terorist fiind asigurată de SRI și de trupele sale speciale AntiTero. A-ți imagina că Poliția Locală și angajați săi luați de pe stradă vor interveni împotriva unor teroriști, dotați chiar cu explozibil artizanal, conform datelor culese din teatrele de operațiuni împotriva terorismului mondial, este o sfidare la adresa logicii și bunului simț.
Adevărul este că lui Coliban îi trebuia o acțiune excentrică de abatere a atenției publice de la nerealizările din mandatul său de primar până în prezent, fiind acuzat de tot mai mulți brașoveni de incompetență și lenevie în îndeplinirea sarcinilor sale de servici. Imaginația ONG-urilor progresiste nu are margini însă, iar acum ne trezim și cu exerciții antitero neautorizate de instituțiile de profil ale statului român.
Ofițerii SRI brașoveni probabil că s-au stricat de râs la auzul veștii exercițiului antitero al Primăriei din Piața Sfatului și probabil că pregătesc un comunicat de băgare a minților în cap zănatecului primar al Brașovului. Ca și Curtea de Conturi, care pregătește probabil un amplu control la Primărie pe tema bugetului public irosit pe prostii progresiste.

Libiu Mateescu   

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.