ALLEN Coliban – noul primar al Brașovului?

ALLEN Coliban – noul primar al Brașovului?

4 166

Unul dintre cei mai mediatizați și vechi primari de municipiu din țară, lider autoritar al PNL se pare că a fost depășit de candidatul USR, un cvasi-necunoscut!

Este vorba de  primarul Brașovului, George Scripcaru, ce pare că a fost depășit de candidatul USR PLUS, Allen Coliban.

Informația provine chiar de USR-PLUS, care afirmă că, după numărarea (paralelă) a rezultatelor din 40% din secţiile din municipiu, ar exista un avans de 2.000 de voturi al lui Coliban față de celebrul primar PNL, George Scripcaru!

”Sunt plin de energie şi foarte optimist şi spuneam chiar înainte să văd primele rezultate ale acestor alegeri că vom avea un rezultat bun (…) avem un avans considerabil şi sunt convins că, mâine, vom sărbători victoria”, a declarat Allen Coliban.

Conform numărătorii paralele a USR PLUS Braşov, după numărarea a 40% din secţiile de votare din municipiu, Coliban are 14.000 de voturi, iar Scripcaru 12.000 de voturi.

Faptul este șocant, pentru că George Scripcaru este considerat unul dintre cei mai experimentați primari din țară, cu rezultate remarcabile în dezvoltarea Brașovului, iar pe plan politic dominația sa locală era extrem de autoritară.

Și la alte consilii locale din județul Brașov USR ar avea un avans substanțial față de PNL, conform numărătorilor prezentate de Tudor Benga, candidatul USR-PLUS la șefia Consiliului județean. Vom reveni.

Iulian Rinder

COMENTARII

  1. „…Pentru că George Scripcaru este considerat unul dintre cei mai experimentați primari din țară, cu rezultate remarcabile în dezvoltarea Brașovului…”

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.