Colgate-Palmolive inchide fabrica de la Brasov

Colgate-Palmolive inchide fabrica de la Brasov

0 80

Compania americana Colgate-Palmolive a anuntat ca va opri productia de pasta de dinti a fabricii de la Brasov. Masura face parte dintr-un amplu program de restructurare, intreaga productie urmand a fi mutata in Polonia pana la sfarsitul acestui an. Din acest program de restructurare mai fac parte alte trei fabrici din Europa: Anzio (Italia), Gebze (Turcia) si Salford (Marea Britanie).
„Compania Colgate-Palmolive si-a declarat intentia de a consolida productia de produse de curatat din Europa de Est. Acest anunt face parte din programul de reorganizare al activitatii anuntat anterior, program ce va eficientiza si intari operatiunile companiei. Planurile de consolidare vor fi implementate treptat, de-a lungul unei perioade de tranzitie, urmand sa fie finalizate pana la sfarsitul anului 2008. Ca urmare a acestui proces, fabrica din Brasov va fi inchisa, productia urmand sa fie transferata la fabricile companiei din Polonia”, se precizeaza in documentul citat, semnat de Gabriela Popescu, reprezentant al companiei in relatiile cu presa.
Cei 45 de angajati de la Brasov au fost deja instiinta?i de intentia inchiderii fabricii si au fost asigurati de tot spijinul dupa momentul disponibilizarii. In orasul nostru, situatia este mai buna fata de celelalte trei fabrici de la care se va renunta cateva sute de angajati. „Compania si-a asigurat angajatii din Brasov ca intentia de a inchide fabrica nu este rezultatul contributiei angajatilor si a performantelor acestei fabrici”, se mai precizeaza in comunicat.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.