Colegiul Tehnic ASTRA

Colegiul Tehnic ASTRA

0 214

Activitatile extracurriculare la Colegiul Tehnic ASTRA Brasov sunt un lucru obisnuit aici, elevi si profesori avand o participare permanenta si consistenta.
Vineri, 14 noiembrie a avut loc la Colegiul Tehnic ASTRA o intalnire a elevilor din clasele a IX-a si a X-a cu reprezentanti ai Asociatiei “15 Noiembrie” pentru comemorarea evenimentului care a avut loc la Brasov cu 21 de ani in urma.
Elevii au fost informati cu privire la cauzele care au dus la izbucnirea miscarii anticomuniste si la represaliile la care au fost supusi manifestantii, printre care au fost si doi elevi ai liceului.
„Inteligenta emotionala, conduita si reusita in viata” a fost titlul conferintei care a avut loc luni 17 noiembrie, sustinuta de dr. Andre Moreau – psihiatru, licentiat in psihologie, psihanalist – in cadrul intalnirilor pe care le-a avut cu liceenii brasoveni.
Au participat elevi de la clase de liceu si scoala de arte si meserii, profesori, psihologi… Intr-un cadru deschis, elevii si profesorii lor au fost implicati in workshop-uri care au vizat importanta si rolul inteligentei emotionale in cadrul relatiilor interpersonale.

PARVU Elena-Marcela

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.