Colegiu Director la PD-L

Colegiu Director la PD-L

0 158

Fiind ajunsi pe cai mari si fara sa-si dea seama ca acestia au picioare de lemn putred, democrat-liberalii se reunesc, astazi, in sedinta Colegiului Director.
Ce si-au zis barzaunii? I-am f…. si pe astia, hai sa facem curat si sa vedem ce a mai ramas, ca nu prea o sa avem zile multe pana ne vor scutura din copaci.
Astfel, pregatirile pentru campania electorala, care va fi coordonata de vicepresedintele Gheorghe Flutur – l-au schimbat pe Blaga pentru ca prea ar fi batut la ochi, el ramanand doar omul din umbra – si situatia in institutiile deconcentrate din teritoriu sunt doua din principalele subiecte care vor fi abordate de democrat liberali in sedinta Colegiului Director convocata astazi pentru ora 15,00.
Liderul deputatilor, Mircea Toader, omul cu broasca-n gat, a precizat ca la reuniunea la care participa conducerea centrala a partidului si presedintii filialelor din teritoriu se vor discuta si probleme organizatorice referitoare la sprijinul Guvernului.
Este prima sedinta a conducerii largite a PD-L dupa ce social-democratii au decis sa se retraga de la guvernare. In urma deciziei lor raman vacante cateva mii de posturi in administratia publica locala si centrala.
Se zvonesc observatori UDMR.
Sa vedeti acuma balamuc, la centru si in teritoriu! Oare unde va ajunge tara?

Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.