CODUL ROSU O REALITATE!

CODUL ROSU O REALITATE!

0 60

?


Cinci judete din sudul tarii si municipiul Bucuresti, avertizate cu cod rosu pentru ziua de 24 iulie.


Administratia Nationala de Meteorologie a schimbat avertizarea, pentru marti 24 iulie a.c., codul galben cu codul rosu pentru o parte dinsudul Romaniei. Este vorba de partea de sud a judetelor Dolj, Olt si Teleorman, intreaga suprafata a judetelor Giurgiu si Ilfov, precum si capitala tarii.


Avertizarea cu cod rosu a fost instituita din cauza temperaturilor care au depasit 41 de grade doua zile consecutiv.


Ministrul sanatatii, Eugen Nicolaescu, a anuntat, la finalul sedintei Comitetului interministerial pentru combaterea efectelor caniculei, ca o noua prognoza meteorologica va fi prezentata marti, precizand ca incepand de miercuri avertizarea cu cod rosu, mai mult decat probabil, va fi ridicata, la fel ca si cea cu cod portocaliu, din zona de sud-vest a tarii.


Comitetul interministerial a propus o serie de masuri suplimentare pentru ziua de cae mai caniculara din aceasta perioada a verii, astfel ca numarul ambulantelor va creste cu zece in Bucuresti si cu cinci in celelalte judete atentionate cu cod rosu.


Va creste si numarul punctelor stradale de acordare a primului ajutor, iar Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta va fi in alerta pentru prevenirea incendiilor.


?


Iza M.


COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.