Cod rosu de inundatii la Dumbravita! AUTORITATILE CU UN RASPUNS PROMPT!

Cod rosu de inundatii la Dumbravita! AUTORITATILE CU UN RASPUNS PROMPT!

0 556

Ploile abundente au facut ravagii in localitate: doua gospodarii si circa 30 de hectare de teren au fost inundate. Pompieri, politisti si jandarmi au ridicat maluri din saci de nisip si au folosit motopompe pentru a degaja apa de pe drumul judetean 112 J, care a fost la randul sau inundat de paraul Homorod Ciucas

Ploile abundente au facut ravagii in localitate: doua gospodarii si circa 30 de hectare de teren au fost inundate.
Pompieri, politisti si jandarmi au ridicat maluri din saci de nisip si au folosit motopompe pentru a degaja apa de pe drumul judetean 112 J, care a fost la randul sau inundat de paraul Homorod Ciucas.
In urma avertizarii hidrologice de noaptea trecuta, prefectul Ciprian Bancila a convocat Comitetul pentru Situatii de Urgenta. Reprezentantul Guvernului in teritoriu s-a deplasat apoi, impreuna cu echipe de pompieri, politisti si jandarmi la Dumbravita.
Apa inundase drumul de acces in comuna si curtile a doua gospodarii.inundatii dumbravita1
Pentru a opri revarsarea paraului Homorod, pompierii ajutati de jandarmi, politisti si localnici au ridicat maluri din saci de nisip.
Echipele de interventie au actionat si pentru intarirea digului paraului si au degajat partea carosabila a drumului de acces in comuna-DJ 112 J.
Cum accesul pe drumul judetean a fost oprit oamenii care faceau naveta s-au vazut nevoiti sa coboare din autobuze si s-o ia la pas pana in localitate.
Din fericire ploaia s-a oprit inainte de a produce alte pagube.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.