Cod portocaliu pentru 22 de judete

Cod portocaliu pentru 22 de judete

0 68

?


Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) dupa o prognoza reusita pentru aceste zile ne trimite inca una, similara precedentei. La sedinta Comitetului interministerial pentru prevenirea si reducerea efectelor caniculei s-a anuntat ca Administratia Nationala de Meteorologie a decis mentinerea avertizarii cu cod portocaliu pentru 22 de judete, din cauza ca temperaturile de peste 35 de grade ar putea persista pana pe 27 iulie. Pentru aceasta perioada depasirea „cotei 80” (TEMPERATURA/UMIDITATE) a pragului critic, va fi o realitatea care nu poate fi depasita, la fel cum se pare ca vor fi depasite si temoeraturi de 40 grade celsius.


Se mentine interdictia de circulatie pentru vehiculele mai mari de 7,5 tone, intre orele 11 si 20, in judetele afectate de canicula, cu exceptia soselei de centura a Bucurestiului.


Coordonatorul comitetului, ministrul sanatatii, Eugen Nicolaescu, a anuntat ca rezervele din lacurile de acumulare se incadreaza in parametrii normali, in timp ce debitele raurilor, in anumite zone afectate de canicula, sunt in usoara scadere.


?


Iza M.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.