Cod galben de ninsori în 14 judeţe din centrul ţării, inclusiv Judetul...

Cod galben de ninsori în 14 judeţe din centrul ţării, inclusiv Judetul Brasov!

0 364

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis, marţi, o avertizare de cod galben de ninsori pentru 14 judeţe din centrul ţării: Mureş (nord-estul judeţului), Hunedoara, Neamț (vestul județului), Bacău, Sibiu, Brașov, Covasna, Vrancea, Buzău (jumătatea de nord), Prahova (jumătatea de nord), Dâmbovița (jumătatea de nord), Argeș (jumătatea de nord), Vâlcea (jumătatea de nord) și Gorj (zona de nord).
În aceste zone se va depune un strat consistent de zăpadă, spun meteorologii. Avertizarea este valabilă până miercuri la ora 14:00
Potrivit ANM, începând de marţi de la ora 16:00, până miercuri, la ora 14:00, va ninge temporar în zona de munte, iar în Carpaţii Meridionali şi în cea mai mare parte a Carpaţilor Orientali se va depune strat de zăpadă, local mai consistent. Treptat, vor predomina ninsorile şi în estul şi sudul Transilvaniei, precum şi în Subcarpaţii Moldovei.

$article.media.images[0].description

Trecător şi izolat, precipitaţii mixte vor fi şi în zonele deluroase din restul teritoriului. În sudul şi sud-estul ţării se vor cumula cantităţi de apă ce pot atinge pe arii restrânse 15…20 l/mp.
Precipitaţii, local mai abundente, se vor semnala şi pe parcursul zilelor următoare.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.