Cocosh in tara prea multor posibilitati (III)

Cocosh in tara prea multor posibilitati (III)

0 182

Dar iata ca si declaratiile de avere au multe semne de intrebare, caci un alt punct de interes pentru ANI il reprezinta declaratiile de avere si interese depuse de Elena Udrea la Guvern si la Camera Deputatilor.
“Jurnalul National” a aratat ca ministrul a completat neglijent actele, astfel incat nu se poate identifica cine dintre sotul ei si ea este titularul firmei Clamari Impex SRL.
Udrea nu a dat detalii precise nici in ceea ce priveste proprietatile sale si, in plus, si-a amintit abia in 2009 de un imprumut de 200.000 de lei acordat anul trecut lui Dinu Pescariu.
Acelasi cotidian a publicat declaratiile de interese si avere din 10 iunie a.c. (de la Guvern), respectiv 12 iunie (de la Parlament) si a aratat ca acestea sunt semnate de persoane diferite.
„Semnaturile nu prezinta aceleasi caracteristici grafice“, a declarat ulterior un expert grafolog.

Elena Udrea a recunoscut, in 5 august, printr-un comunicat de presa, ca a semnat doar declaratiile depuse la Guvern, cele pentru Parlament purtand semnatura persoanei care le-a depus la institutie, in timp ce ea se afla intr-o delegatie. Ministrul a motivat “neregula” prin faptul ca declaratiile trebuiau depuse in termen legal la Camera Deputatilor.
Pai atunci de ce nu le-a depus inainte de a pleca in acea delegatie?
In legatura cu lucrarile Comisiei parlamentare de ancheta, care analizeaza sumele cheltuite de Ministerul Turismului, aceasta a decis ca Elena Udrea sa fie audiata in 20 august, a anuntat presedintele comisiei, liberalul Ludovic Orban. Data la care Elena Udrea a declarat ca nu se va prezenta, nici ea si nici altcineva din ministerul condus de ea, motivand ca totul este o facatura politica prin care ea urmeaza sa fie distrusa penal.
Ciudata atitudinea din cel putin doua motive: daca se stie nevinovata, nu ar avea de ce sa se teama, iar in al doilea rand o neprezentare i-ar aduce in orice caz belele, caci neprezentarea, citat fiind de Comisie, este pedepsita prin lege

Iar afirmatiile madamei Udrea precum ca i se intocmeste, la Comisie, un dosar penal de tip anii perioadei staliniste sunt gratuite. Comisia stabileste doar cum s-au cheltuit banii, dupa care poate intra, in eventualitatea unei culpe, DNA-ul pe fir. Abia atunci s-ar putea sa apara adevaratul dosar penal, cu toate consecintele.
Restul tupeului Elenei Udrea este apa de ploaie poluata, printre altele cu pene de cocos prin cotet basescian.

Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.