Cocina in bucataria Imparatului Romanilor

Cocina in bucataria Imparatului Romanilor

0 109
Protectia Consumatorului a gasit o cocina in bucataria celui mai mare hotel din Poiana Brasov. Carne, scoici si branzeturi expirate, paine mucegaita, un container de gunoi in bucatarie si mizerie de nedescris se lafaiau la parterul Hotelului Aurelius. O locatie de fite, care urma sa gazduiasca si membri ai delegatiilor FOTE. Inspectorii Protectiei Consumatorului si ai Directiei Sanitar Veterinare au inchis restaurantul pana la remedierea neregulilor.
Inspectorii de la Protectia Consumatorului si cei ai Directiei Saanitar Veterinare au pornit intr-un control comun in cateva dintre hotelurile care vor gazdui sportivi, arbitri si oficiali la FOTE 2013. Chiar daca urmeaza o competitie internationala extrem de importanta pentru imaginea Romaniei, nu toti operatorii din turism au inteles ca trebuie sa respecte legea. Primul control a avut loc la hotelul de patru stele Piatra Mare, unde au existat doar cateva nereguli marunte.
Dupa un inceput atat de bun, inspectorii se asteptau ca la un hotel de cinci stele lucrurile sa stea si mai bine. Ce au gasit insa la hotelul Aurelius i-a ingrozit: Carne, scoici si branzeturi expirate, paine mucegaita, un container de gunoi in bucatarie si, in general, mizerie de nedescris in blocul alimentar al celui mai titrat hotel din statiunea brasoveana
Produsele care nu respectau normele, au fost confiscate si urmeaza sa fie distruse. Ca urmare, inspectorii au decis suspendarea activitatii pana la remedierea problemelor. Conducerea hotelului va fi amendata cu o suma care poate ajunge pana la 80.000 de lei.
 
Vifor Rotar

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.