Coca-Cola inchide fabrica de la Oradea

Coca-Cola inchide fabrica de la Oradea

0 101

Coca-Cola HBC Romania a anuntat ca va inchide, la jumatatea lunii noiembrie, fabrica din Oradea. Aceasta masura este luata, conform reprezentantilor firmei, pentru eficientizarea activitatii, iar angajatii vor primi salarii compensatorii.
„Coca-Cola HBC Romania anunta consolidarea capacitatii de productie in fabricile din Iasi, Timisoara, Ploiesti si Dorna, hotarand inchiderea fabricii din Oradea. Decizia este rezultatul unui proces permanent de reevaluare a infrastructurii detinute de companie, a pietei si a mediului socio-economic deosebit de dinamic, urmand a contribui la eforturile de eficientizare a activitatilor companiei”, se arata in comunicatul emis de catre companie.
Partea plima a paharului, daca se poate numi asa, este decizia reprezentantilor firmei de a da salarii compensatorii. „Incepand de astazi, angajatii din aceasta fabrica vor beneficia de sprijinul companiei, precum si de cel al firmelor de recrutare si selectie care ii va ajuta in gasirea unui nou loc de munca adecvat pregatirii lor profesionale. Procesul va dura doua luni, la incheierea acestuia angajatii implicati urmand a primi un pachet compensatoriu de 7 pana la 10 salarii, in conformitate cu prevederile din cadrul contractului colectiv de munca in vigoare. De asemenea, celor 102 persoane implicate in proces li se vor oferi pozitii disponibile in cadrul companiei, conform pregatirii lor profesionale”, se arata in comunicatul emis de catre Coca-Cola HBC Romania.
Firma din Romania este controlata de grupul elen Coca-Cola HBC, al doilea imbuteliator al produselor Coca-Cola pe plan mondial.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.