CNS pregateste intrarea in anul porcului!

CNS pregateste intrarea in anul porcului!

0 110

Consiliul National Secuiesc(!?) n-are astampar. I s-a sculat de autonomia Tinutului Secuiesc si de-atata extaz pare sa fi atins Nirvana. Liderii UCM umbla ca drogati din casa in casa cu urnele mobile lamurindu-i pe etnicii maghiari sa se pronunte pentru autonomie.


In mod normal trebuiau arestati pentru incalcarea Legii Supreme in stat si bagati la racoare pana le trecea orgasmul asta prelungit! Ce referendum domnule? Constitutia Romaniei spune clar : statul roman este unitar si indivizibil!


Mai mult decat atat, unii conationali de etnie maghiara chiar sfideaza: intervievati de televiziuni s-au apucat sa vorbeasca ungureste intre ei, ignorand microfonul (asta asa ca sa vada lumea cat de oprimati sunt)!Sa fie oare fiindca se apropie intrarea in anul porcului?


Pe inertia autoritatilor conteaza! Din cauza unei paralizii de acest fel a fost posibil ca un ONG, UDMR sa intre in Parlamentul Romaniei iar liderii maghiari sa-si impleticeasca limba vorbind la microfoanele forului legislativ despre autonomie, chiar de ziua nationala a Romaniei! Din cauza acestei paralizii au? trimis coroane funerare la ceremoniile de la 1 Decembrie si isi bat joc de insemnele nationale! Ba chiar indraznesc sa spun ca subprefectul de Covasna a murit cu zile fiindca era roman, iar un roman in Covasna nu inseamna nimic! Era persoana publica, il cunosteau toti, stiau ca nu este un betiv cazut pe scarile Prefecturii! In Brasov in schimb, maghiarii care nu pot fi tratati corespunzator in Covasna beneficiaza de toata atentia din partea medicilor romani! Sa schimbam si noi foaia?


Aceste tensiuni sunt trecute sub tacere si toti isi fac de cap: unii devalizeaza tara, altii o dezmembreaza, altii se prefac ca o conduc!


Basescu recunoaste public ca suge… Tariceanu socializeaza prin cluburi de noapte (e dreptul lui la week-end, dar uite ca altii, tot in week-end fiind, cara cu spor urnele din casa in casa pentru IGEN la dezmembrarea tarii) , iar democratele au grija copilului Laviniei Sandru!


Se pare ca ai nostri tac toti fiindca le trebuie votul unguresc la te miri ce! In loc sa actioneze legal, se fac ca ploua, asteptand probabil o rascoala romaneasca. Ce-ar fi sa organizam si noi un referendum pentru a scoate UCM in afara legii, pentru eliminarea limbii maghiare din scoli, pentru interzicerea folosirii limbii maghiare in institutii etc (daca UCM poate orice de ce nu si noi?).


Iar ministrul Macovei sa dea dovada ca apara Legea. Nu stiu pentru ce o vrea Frattini, treaba lui, dar legea inseamna in primul rand respectarea suveranitatii Romaniei!

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.